Κυκλοφόρησε ένα από τα πιο ρεαλιστικά FPS παιχνίδια της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το βρείτε στο Steam
09 Ιουνίου 2024 11:10
Κυκλοφόρησε ένα από τα πιο ρεαλιστικά FPS παιχνίδια της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε και επίσημα το Bodycam, ένα ολοκαίνουργιο και άκρως ρεαλιστικό first-person multiplayer παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε με την Unreal Engine 5 για το PC.

Ο τίτλος του Reissad Studio κοστίζει 33.32 ευρώ (είναι σε προσφορά -10%) υπό τη μορφή του early access και απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι με πολλούς παίκτες, το οποίο όμως θα είναι ρεαλιστικό «σαν αληθινό». Η ομάδα ανάπτυξης αποτελείται από δύο αδέρφια ονόματι Luca και Léo με τα προηγούμενα trailers του παιχνιδιού να γίνονται αρκετά viral.

Όπως αναφέρει η περιγραφή του «το παιχνίδι σχεδιάστηκε για να ξεπεράσει τα όρια του ρεαλισμού και του φωτορεαλισμού: μια πραγματικά επαναστατική εμπειρία για το είδος».

Με τις δυνατότητες και τις τεχνολογίες που διατίθενται μέσω της Unreal Engine 5, οι παίκτες θα βιώσουν μια gaming εμπειρία επόμενης γενιάς και θα ανοίξει το δρόμο για το μέλλον των ρεαλιστικών βιντεοπαιχνιδιών, με εκπληκτικά γραφικά, καθηλωτικά ηχητικά εφέ, καθώς και μια επαναστατική εμπειρία shooting και κίνησης.

Το Bodycam θα το βρείτε στο Steam, ενώ μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το τελικό trailer που κυκλοφόρησε μέσα από τον player που ακολουθεί.