Το Monster Hunter Wilds είναι από τα μεγαλύτερα RPG του 2025 και αυτό φαίνεται από το νέο trailer του

Όσοι επισκεφθούν την Gamescom θα μπορούν να πάρουν μια μικρή γεύση
08 Ιουνίου 2024 02:10
Το Monster Hunter Wilds είναι από τα μεγαλύτερα RPG του 2025 και αυτό φαίνεται από το νέο trailer του

Προς το τέλος του ζωντανού σόου του Summer Game Fest, η Capcom είχε ένα ακόμη trailer να δείξει για το Monster Hunter Wilds. Η ιαπωνική εταιρία, μία εβδομάδα μετά το πρώτο trailer, επιστρέφει με νέο βίντεο που το ονομάζει “The Hunter's Journey”.

Εκτός από το trailer το οποίο είναι ατμοσφαιρικό και παρουσιάζει και ένα ολοκαίνουργιο τέρας που θα σταθεί εμπόδιό σας σε αυτό το νέο και βάναυσο ταξίδι, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε ότι όσοι επισκεφθούν την φετινή Gamescom θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ένα demo από το παιχνίδι.

“Μην ανησυχείς, ο κυνηγός επέστρεψε” αναφέρει η περιγραφή του βίντεο και παράλληλα σας προσκαλεί στην πιο immersive ιστορία που έχει δει ποτέ το franchise. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Monster Hunter Wilds είναι το επόμενο τεράστιο κεφάλαιο της σειράς μετά το Monster Hunter World και έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ με ολοκαίνουργια τέρατα, έναν νέο κόσμο και χαρακτήρες και φυσικά αναβαθμισμένο gameplay, κρατώντας όμως το στιλ που τόσο πολύ αγαπήθηκε από τους fans.

Μετά το Dragon’s Dogma 2, η Capcom επενδύει πολύ σε αυτό το γιγαντιαίο RPG, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2025, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε συγκεκριμένη ημερομηνία. Την ημερομηνία ίσως τη μάθουμε κατά τη διάρκεια της Gamescom ή στο Tokyo Game Show αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Το Monster Hunter Wilds είναι το νέο “τέρας“ παιχνίδι της Capcom κι αυτό φαίνεται από το νέο trailer

Το Monster Hunter Wilds αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, το PC και τα Xbox Series X|S μέσα στο 2025. Μπορείτε να πάρετε μια νέα γεύση από τον τίτλο μέσα από τον player που ακολουθεί.