Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess της Capcom έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε!

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας
08 Ιουνίου 2024 01:47
Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess της Capcom έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε!

Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest 2024, η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για το επόμενο παιχνίδι της, το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για ένα single player ‘Kagura Action Strategy’ παιχνίδι, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική κουλτούρα και ιστορία. Η δράση λαμβάνει χώρα σε ένα βουνό που καλύπτεται από μόλυνση.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες θα πρέπει να καθαρίσουν τα χωριά και προετοιμαστούν για τη δύση του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα πρέπει να προστατέψουν την Maiden από τις ορδές των Seethe. Αυτός ο κύκλος μέρας-νύχτας θα πρέπει να επαναληφθεί μέχρι να καθαρίσουν το βουνό από τη μόλυνση και να επιστρέψουν την ειρήνη στη Γη.

Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S, PC και PlayStation 5 στις 19 Ιουλίου. Το παιχνίδι θα γίνει παράλληλα διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Ακολουθεί το νέο trailer: