Το Kingdom Come: Deliverance II σάς προσκαλεί στον μεσαίωνα με ένα εντυπωσιακό trailer!

Μία ακόμη ματιά στο πόνημα της Warhorse Studios
08 Ιουνίου 2024 01:00
Το Kingdom Come: Deliverance II σάς προσκαλεί στον μεσαίωνα με ένα εντυπωσιακό trailer!

Μέσα από το Summer Game Fest, η Warhorse Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer του Kingdom Come: Deliverance II, που έχει την ονομασία “Saints and Sinners”.

Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου τα 2 λεπτά και για ακόμη μια φορά παίρνουμε μια γεύση από το πόσο ρεαλιστικό θα είναι, αλλά και το πόσος μεγάλος δείχνει ο κόσμος του. Επίσης και αυτό το trailer επικεντρώνεται για ακόμη μια φορά στον Henry, τον κεντρικό πρωταγωνιστή, ο οποίος θα αναλάβει μια νέα και αρκετά δύσκολη αποστολή.

Και αυτό το παιχνίδι θα επικεντρώνεται ξανά στον Henry, έναν νεαρό άντρα που ξεκινάει ένα ταξίδι εκδίκησης και ανακάλυψης σε έναν όμορφο, αλλά συνάμα βάναυσο μεσαιωνικό κόσμο. Επίσης, από τις πληροφορίες που μοιράστηκε παλιότερα η ομάδα ανάπτυξης, ξέρουμε ότι το sequel θα έχει πάνω από πέντε ώρες cinematics, αλλά και χαρακτήρες που θα σας μείνουν αξέχαστοι.

Η περίληψη του τίτλου αναφέρει:

Βασίλειο της Βοημίας, αρχές 15ου αιώνα: στο βασίλειο έχει επικρατήσει το χάος. Καθώς οι εισβολείς λεηλατούν αυτήν την ακυβέρνητη γη, σπέρνοντας φόβο και τρόμο, ο Henry αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονημένη οικογένειά του. Τώρα, ένα έμπιστο μέλος του βασιλιά, ο Henry στέλνεται να συνοδεύσει Sir Hans Capon σε μια δύσκολη αποστολή. Αφού δέχονται ενέδρα και παραλίγο να σκοτωθούν, οι δύο νεαροί ξεκινούν μια σειρά από επικίνδυνες περιπέτειες, θέτοντας τις δεξιότητες, τον χαρακτήρα και τη φιλία τους στην απόλυτη δοκιμασία.

Επίσημο το Kingdom Come: Deliverance II και εντυπωσιάζει με τον ρεαλισμό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την ιστορία, το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα RPG που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Deel Silver τον Φεβρουάριο του 2018 και λάμβανε χώρα σε ένα medieval σκηνικό στο Kingdom of Bohemia και έδινε έμφαση τόσο στην ιστορία, αλλά και στο ιδιαίτερο gameplay του. Ο τίτλος είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές και κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε.

Το Kingdom Come: Deliverance II θα κυκλοφορήσει για PC (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5 και Xbox Series X|S μέσα στο 2024, αλλά ακόμα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.