Νέο trailer για το Star Wars: Outlaws με Lando και δράση που καθηλώνει

Περισσότερη δράση στο Ubisoft Forward event της Δευτέρα
08 Ιουνίου 2024 00:41
Νέο trailer για το Star Wars: Outlaws με Lando και δράση που καθηλώνει

Από τη σκηνη του Summer Game Fest 2024 δε γινόταν να λείπει η Ubisoft με το -ίσως- μεγαλύτερο παιχνίδι της για φέτος, μετά το Assassin's Creed: Shadows. Ο λόγος για το Star Wars: Outlaws, το οποίο εδώ και καιρό το έχουμε δει με μπόλικα gameplay πλάνα και τώρα στο show του Geoff Keighley είδαμε ένα ολοκαίνουργιο trailer με καταιγιστική δράση και πολλά easter eggs. 

Μερικά από αυτά ήταν η παρουσία του Jabba the Hutt και του Lando Calrissian, o οποίος θα έχει κάποιον ρόλο σε αυτό το ληστρικό story, που υπόσχεται να φέρει στα χειριστήριά μας το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι. Απολαύστε το νέο trailer παρακάτω και φυσικά ετοιμαστείτε για μια πληρέστατη gameplay ματιά στο "Outlaws" στο Ubisoft Forward event τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 22:00 η ώρα Ελλάδος

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το "Outlaws" είναι το πρώτο open-world Star Wars παιχνίδι, όπως αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο "The Empire Strikes Back" και το "The Return of the Jedi". Πρωταγωνίστρια είναι μια scoundrel αλά Han Solo, ονόματι Kay Vess την οποία υποδύεται η ηθοποιός Humberly Gonzalez. Μαζί της έχει το πλασματάκι της, Nix, αλλά και το πιστό σύντροφο droid της, τον ND-5.

Σύμφωνα με τον director του τίτλου, Julian Gerighty, η Vess έχει βάλει στόχο να φέρει εις πέρας τη μεγαλύτερη ληστεία που είδε ποτέ ο υπόκοσμος του γαλαξία του Star Wars. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim και όχι μόνο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από το στούντιο των Division, την Massive Entertainment, που συνεργάζεται μαζί με την Lucasfilm Games. Αναμενόμενα, "τρέχει" στη Snowdrop Engine της σουηδικής ομάδας, προσφέροντας ένα φοβερό οπτικό αποτέλεσμα.

To Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X. Xbox Series S και PC στις 30 Αυγούστου του 2024.