Το δωρεάν παιχνίδι Astro’s Playroom που υπάρχει σε κάθε PS5 μόλις απέκτησε νέο περιεχόμενο!

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού
07 Ιουνίου 2024 22:30
Το δωρεάν παιχνίδι Astro’s Playroom που υπάρχει σε κάθε PS5 μόλις απέκτησε νέο περιεχόμενο!

Η Team Asobi μόλις κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για το Astro’s Playroom, το δωρεάν παιχνίδι/tech demo που υπάρχει σε κάθε PlayStation 5 κονσόλα.

Συγκεκριμένα,  ανοίγοντας πλέον το παιχνίδι, οι παίκτες αντικρίζουν το εξής μήνυμα:

"Μια μυστηριώδης νέα πύλη έχει εμφανιστεί στο κέντρο του PS LABO. Θα μπορούσε αυτό να σχετίζεται με τη νέα μεγάλη περιπέτεια του Astro;

Προστέθηκε επίσης μια νέα συλλογή από gatchas.

Ώρα να πάτε να ξοδέψετε αυτά τα επιπλέον νομίσματα!"

Προφανώς, το update αυτό σχετίζεται με το νέο παιχνίδι του στούντιο, το ASTRO BOT, και έτσι έχει προσθέσει σχετικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι παίκτες ανακάλυψαν πως μέσα στο μουσείο με το PlayStation hardware υπάρχει πλέον και το PlayStation Portal και αν κάποιος το χτυπήσει ξεκινά να παίζει το trailer του νέου τίτλου.

Αυτή φυσικά δεν είναι η μόνη νέα προσθήκη. Για παράδειγμα, το παιχνίδι έχει αποκτήσει πέντε νέα trophies, τα οποία αποκαλύπτουν πως στις τέσσερις βασικές πίστες του τίτλου υπάρχουν πλέον μερικά κρυμμένα bots που οι παίκτες πρέπει να σώσουν. Σε περίπτωση, λοιπόν, που είστε κάτοχοι PS5, μπορεί πλέον να κατεβάσατε την ενημέρωση και να ανακαλύψετε τα νέα μυστικά του Astro’s Playroom!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το νέο ASTRO BOT platforming παιχνίδι υπόσχεται να ταξιδέψει τους παίκτες σε έξι διαφορετικούς γαλαξίες και πάνω από 80 επίπεδα, από καταπράσινα δάση μέχρι φανταστικά περιβάλλοντα, όπως μια γιγαντιαία κλεψύδρα και ένα δέντρο που τραγουδά.

Αυτή τη φορά το Astro Bot θα έχει περισσότερες από 15 νέες ικανότητες, οι οποίες θα αξιοποιούν την απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου και τις adaptive σκανδάλες του. Οι νέες δυνάμεις περιλαμβάνουν το Barkster για air-dashing, τα Twin-Frog Gloves για επιθέσεις μεγάλου range και το Giant Sponge για καταστροφή με βάση το νερό!

Μάλιστα,  πλαίσιο της περιπέτειας οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πάνω από 70 νέους εχθρούς και τεράστια bosses, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας κόμπρας Lady Venomara. Κάθε μάχη με τα bosses θα αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά, ενώ για όσους αναζητούν έξτρα πρόκληση, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μέχρι και die-and-retry επίπεδα. Φυσικά, γνωστά πρόσωπα από το σύμπαν του PlayStation θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, έχοντας μάλιστα σημαντικούς ρόλους στην ιστορία!

Το ASTRO BOTκυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 7 Ιουνίου. Ακολουθεί το εντυπωσιακό αρχικό trailer που είχε συνοδεύσει την ανακοίνωση του τίτλου.