Έρχεται νέα έκδοση για το Hogwarts Legacy από τους προγραμματιστές του Batman

Στα σκαριά η “Director’s Cut” έκδοση;
06 Ιουνίου 2024 17:09
Έρχεται νέα έκδοση για το Hogwarts Legacy από τους προγραμματιστές του Batman

Ένα νέο ρεπορτάζ ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που αφορά το επιτυχημένο Hogwarts Legacy, το παιχνίδι της Warner Bros και της Avalanche Software.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, η Warner Bros. έχει στα σκαριά μία νέα έκδοση του παιχνιδιού που την αποκαλεί “Director’s Cut”. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Rocksteady των Batman Arkham παιχνιδιών, αλλά και του πρόσφατου Suicide Squad: Kill the Justice League.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα έκδοση του Hogwarts Legacy, αλλά ούτε και πόσο θα διαφέρει από την κανονική έκδοση που γνωρίζετε.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Jason Schreier:

Πολλοί από τους developers της Rocksteady Studios βοηθούν τώρα στην ανάπτυξη μιας Director’s Cut έκδοσης του Hogwarts Legacy. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δικά μου άτομα, οι κεντρικοί developers ψάχνουν να παρουσιάσουν ένα νέο single player παιχνίδι, το οποίο θα επέστρεφε την Rocksteady στις ρίζες της.

Ναι, όπως διαβάσατε από τις τελευταίες δηλώσεις του δημοσιογράφου, η Rocksteady φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στις ρίζες της, δηλαδή στα παιχνίδια ενός παίκτη και αυτόν τον καιρό οι βασικοί προγραμματιστές θέλουν να παρουσιάσουν ένα νέο παιχνίδι στην εταιρία. Αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ευχάριστα νέα αν σκεφτεί κανείς το πόσο κακή πορεία είχε τελικά το Suicide Squad: Kill the Justice League.

Από την άλλη ορισμένοι developers της ομάδας δουλεύουν πάνω σε μια νέα έκδοση του Hogwarts Legacy, το οποίο να σας υπενθυμίσουμε είχε κυκλοφορήσει το 2023 για κονσόλες και PC.