Νέες καλοκαιρινές εκπτώσεις σε PlayStation παιχνίδια!

Με αφορμή το Summer Game Fest
06 Ιουνίου 2024 15:16
Νέες καλοκαιρινές εκπτώσεις σε PlayStation παιχνίδια!

Το Summer Game Fest 2024 ξεκινά και επίσημα αύριο και έτσι, με αφορμή το μεγάλο καλοκαιρινό gaming happening, ένα νέο κύμα εκπτώσεων μόλις ήρθε στο PlayStation Store.

Παράλληλα, με τα Day of Play 2024, οι κάτοχοι PS4 και PS5 κονσολών μπορούν να βρουν εκατοντάδες επιπλέον παιχνίδια σε μειωμένες τιμές, στο πλαίσιο των Summer Game Fest 2024 εκπτώσεων. Οι προσφορές αγγίζουν το -75%, καλύπτοντας παιχνίδια για όλα τα γούστα, φετινές κυκλοφορίες, αποκλειστικότητες του οικοσυστήματος και λατρεμένες εμπειρίες από παλιότερα έτη.

Για παράδειγμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το Sea of Thieves που κυκλοφόρησε φέτος στο PS5 έναντι €29.99 και το The Prince of Persia The Lost Crown που και αυτό κυκλοφόρησε φέτος, ομοίως έναντι €29.99. Παράλληλα, η DIRECTOR’S CUT έκδοση του Ghost of Tsushima είναι διαθέσιμη έναντι €39.99, ενώ στην ίδια τιμή πωλείται και η Gold Edition του remake Resident Evil 4.

Συνολικά είναι σε προσφορά 2051 παιχνίδια, πακέτα επέκτασης και in-game αντικείμενα. Μπορείτε να βρείτε την λίστα με όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμες οι εκπτώσεις, οπότε σε περίπτωση που κάποια σας κλείνει το μάτι, καλύτερα να βιαστείτε.