Μάθαμε πόσο θα κοστίζει το Concord, η νέα multiplayer αποκλειστικότητα του PS5

Από λάθος του ίδιου του PlayStation
05 Ιουνίου 2024 21:17
Μάθαμε πόσο θα κοστίζει το Concord, η νέα multiplayer αποκλειστικότητα του PS5

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες για το Concord, τη νέα multiplayer αποκλειστικότητα του PS5. Ωστόσο, το PlayStation Store της Αυστραλίας φαίνεται πως βιάστηκε λιγάκι, αναρτώντας πριν την ώρα του την Standard Edition και την Digital Deluxe Edition του παιχνιδιού.

Χάρη στις καταχωρήσεις αυτές μάθαμε λοιπόν πόσο θα κοστίζει το Concord. Συγκεκριμένα, στο PlayStation Store της Αυστραλίας η Standard Edition ζητά $60 AUD και η Digital Deluxe Edition αναρτήθηκε για $95 AUD αντίστοιχα. Κάνοντας την μετατροπή σε ευρώ, φαίνεται πως το Concord θα ακολουθεί την πολιτική τιμολόγησης του Helldivers 2, του λατρεμένου multiplayer τίτλου της εταιρίας που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Αυτό σημαίνει πως η τιμή του θα ανέρχεται σε €39,99 και €59.99 αντίστοιχα για τις δύο εκδόσεις.

Όσον αφορά τα περιεχόμενα της Digital Deluxe Edition του Concord, αυτή θα έρχεται με 16 skins για τους χαρακτήρες, το Monarch Pack, καθώς και Early Access πρόσβαση τριών ημερών.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Concord είναι ένα 5v5 character-driven, first-person multiplayer shooter, το οποίο έρχεται από την Firewalk Studios, μια ομάδα των PlayStation Studios που εξαγοράστηκε από την Sony τον Απρίλιο του 2023. Το Concord λαμβάνει χώρα στον Concord γαλαξία, από τον οποίο και πήρε το όνομα του. Οι δημιουργοί δηλώνουν πως είναι εμπνευσμένοι από sci-fi τέχνη, anime, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, με στόχο να προσφέρουν συναρπαστικές multiplayer εμπειρίες κατά τις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τον γαλαξία και τους διαφορετικούς χαρακτήρες του.

Στο Concord, συμμετέχετε στους Freegunners, ένα πλήρωμα μισθοφόρων στο πλοίο Northstar, ανταγωνιζόμενοι αντίπαλα πληρώματα σε μάχες υψηλού κινδύνου σε διάφορους χάρτες και modes. Το παιχνίδι διαθέτει ένα ευρύ φάσμα 16 μοναδικών χαρακτήρων, ο καθένας με ξεχωριστές ικανότητες, εξασφαλίζοντας ότι παίκτες όλων των επιπέδων ικανότητων θα μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα τους. Το δυναμικό gameplay επιτρέπει στρατηγικό αυτοσχεδιασμό, κάνοντας κάθε αγώνα μοναδικό. Παράλληλα με το gameplay όμως, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν και κινηματογραφικές βινιέτες που θα κυκλοφορούν τακτικά και θα αφηγούνται τις ιστορίες των Freegunners και του ευρύτερου γαλαξία του Concord.

Το Concord αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου του 2024, αποκλειστικά για το PS5. Το παιχνίδι θα γίνει ταυτόχρονα διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στο PC. Να σημειωθεί πως θα προηγηθεί beta μέσα στον Ιούλιο.