EURO 2024: Μάθαμε πότε θα έρθει το ευρωπαϊκό στο EA FC 24 μέσω δωρεάν update

Προετοιμασίες στην ΕΑ Sports για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού των εθνικών ομάδων
04 Ιουνίου 2024 19:25
EURO 2024: Μάθαμε πότε θα έρθει το ευρωπαϊκό στο EA FC 24 μέσω δωρεάν update

Οι προετοιμασίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκίνησαν για την EA Sports, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα το πότε θα κυκλοφορήσει το update που θα φέρει το EURO 2024 εντός του EA Sports FC 24. 

Μέσα από μια λιτή ανακοίνωση στα social media του EA Sports FC, έγινε γνωστό ότι το UEFA EURO 2024 θα έρθει στο EA FC 24 στις 6 Ιουνίου, μέσω ενός δωρεάν update για όλους τους κατόχους του ποδοσφαιρικού τιτλου. Μέσω αυτού το EA FC 24 θα διαθέτει ένα ειδικό EURO 2024 mode, που θα μεταμορφώνει το μενού στα χρώματα του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ θα προσθέτει όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά. 

"Ετοιμαστείτε για ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου" γράφει η ΕΑ στη λεζάντα που τη συνοδεύει με μια φωτογραφία με τα μοντέλα των Alvaro Morata, Jude Bellingham, Florian Wirtz, Virgil van Dijk, Chiesa, Bruno Fernandez και Usmane Dembele. 

Η δράση του Euro 2024 ξεκινάει την Παρασκευή 14 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά η ποδοσφαιρική δράση στα ψηφιακά γήπεδα του EA FC 24 ξεκινάει από τις 6 Ιουνίου.