Πόσο μεγάλο θα είναι το νέο ASTRO BOT του PS5; - Ξεκαθαρίζει η Sony

Νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο platformer
04 Ιουνίου 2024 16:20
Πόσο μεγάλο θα είναι το νέο ASTRO BOT του PS5; - Ξεκαθαρίζει η Sony

Στο πρόσφατο State of Play σόου της, η Sony αποκάλυψε το ASTRO BOT. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο platforming παιχνίδι, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ξανά ο χαρακτήρας με το ίδιο όνομα που εξελίσσεται σε κάτι σαν μασκότ για το PlayStation. Φυσικά, σχεδόν όλοι οι κάτοχοι PS5 είναι εξοικειωμένοι με το Astro Bot, αφού κάθε κονσόλα περιλαμβάνει και ένα αντίτυπο του Astro's Playroom.

Πόσο μεγαλύτερο θα είναι όμως το νέο αυτό παιχνίδι; Το Astro's Playroom είχε διάρκεια περίπου 3-4 ώρες, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν και ως tech demo για τις δυνατότητες του DualSense χειριστηρίου.

Η κλίμακα του νέου τίτλου φαίνεται πως είναι μια από τις επικρατέστερες απορίες που έχουν οι παίκτες. Έτσι, η Sony αποφάσισε να δώσει απάντηση μέσα από ένα FAQ στην επίσημη σελίδα του ASTRO BOT.

Η σχετική ενότητα αναφέρει:

Είναι το ASTRO BOT δωρεάν, όπως το Astro's Playroom;

Όχι. Σε αντίθεση με το ASTRO's Playroom, το ASTRO BOT είναι μια standalone, full-sized περιπέτεια που προσφέρει τέσσερις φορές περισσότερους κόσμους, 300 ρομπότ για διάσωση και δεκάδες νέες δυνάμεις και δυνατότητες για να ανακαλύψετε.

Στο ίδιο FAQ η Sony επιβεβαιώνει πως το ASTRO BOT δεν θα έχει κανένα είδος microtransaction. Οι παίκτες, λοιπόν, μπορούν να περιμένουν μια ολοκληρωμένη single-player εμπειρία για το PS5 με κλίμακα τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το Astro's Playroom. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως η διάρκεια του παιχνιδιού θα ξεπερνά τις 10 ώρες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το platforming παιχνίδι υπόσχεται να ταξιδέψει τους παίκτες σε έξι διαφορετικούς γαλαξίες και πάνω από 80 επίπεδα, από καταπράσινα δάση μέχρι φανταστικά περιβάλλοντα, όπως μια γιγαντιαία κλεψύδρα και ένα δέντρο που τραγουδά.

Αυτή τη φορά το Astro Bot θα έχει περισσότερες από 15 νέες ικανότητες, οι οποίες θα αξιοποιούν την απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου και τις adaptive σκανδάλες του. Οι νέες δυνάμεις περιλαμβάνουν το Barkster για air-dashing, τα Twin-Frog Gloves για επιθέσεις μεγάλου range και το Giant Sponge για καταστροφή με βάση το νερό!

Μάλιστα,  πλαίσιο της περιπέτειας οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πάνω από 70 νέους εχθρούς και τεράστια bosses, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας κόμπρας Lady Venomara. Κάθε μάχη με τα bosses θα αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά, ενώ για όσους αναζητούν έξτρα πρόκληση, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μέχρι και die-and-retry επίπεδα. Φυσικά, γνωστά πρόσωπα από το σύμπαν του PlayStation θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, έχοντας μάλιστα σημαντικούς ρόλους στην ιστορία!

Το Astro Bot κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 7 Ιουνίου. Ακολουθεί το εντυπωσιακό αρχικό trailer που είχε συνοδεύσει την ανακοίνωση του τίτλου.

Tags: