Το νέο δωρεάν παιχνίδι της Marvel θα κυκλοφορήσει και στα PS5 και Xbox Series X|S (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε ανακοινωθεί αρχικά μόνο για PC
31 Μαΐου 2024 15:46
Το νέο δωρεάν παιχνίδι της Marvel θα κυκλοφορήσει και στα PS5 και Xbox Series X|S (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο νέο PvP παιχνίδι της θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες και πιο συγκεκριμένα στα PS5 και Xbox Series X|S. Ο λόγος γίνεται για το Marvel Rivals, που βρίσκεται αυτόν τον καιρό υπό ανάπτυξη από την NetEase Games. Ο τίτλος είχε ανακοινωθεί πριν από αρκετό καιρό, αλλά γνωρίζαμε μόνο ότι έρχεται στο PC.

Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση, η Marvel δήλωσε ότι θα διεξαχθεί και μία closed beta για το παιχνίδι, σε όλες τις πλατφόρμες, αυτόν τον Ιούλιο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Marvel Rivals είναι ένα δωρεάν 6v6 PvP παιχνίδι που θα περιέχει -τουλάχιστον στην αρχή- 19 θρυλικούς χαρακτήρες από τα κόμικς.

Αναλυτικότερα, οι Avengers, οι X-Men, οι Guardians of the Galaxy και άλλοι ήρωες και κακοί από όλο το Multiverse της Marvel θα παλέψουν μεταξύ τους. Το highlight στοιχείο του "Rivals" είναι πως οι ήρωες θα έχουν τη δυνατότητα να ενώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους συνδυάζοντας τις επιθέσεις τους για περισσότερο damage στους αντιπάλους. Επίσης, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι πως όλα τα περιβάλλοντα θα καταστρέφονται και έτσι θα αλλάζει κάπως η μάχη.

Παρά τις νέες ανακοινώσεις, η Marvel δεν αποκάλυψε ούτε τώρα πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος. Για περισσότερα σχετικά με το Marvel Rivals παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.