Το Ballad of Antara είναι ένα νέο δωρεάν RPG που μάλλον αξίζει την προσοχή σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σε PS5 και άλλες πλατφόρμες
31 Μαΐου 2024 09:02
Το Ballad of Antara είναι ένα νέο δωρεάν RPG που μάλλον αξίζει την προσοχή σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του State of Play, το Tipsworks Studio και η Infold Games αποκάλυψαν ένα ολοκαίνουργιο IP που ονομάζεται Ballad of Antara. Πρόκειται για ένα σκοτεινό action-RPG παιχνίδι με ένα έντονο άρωμα από τα “Souls-like” παιχνίδια της FromSoftware που αναμένεται να καταφθάσει στο PS5 και σε άλλες πλατφόρμες το 2025.

Η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι μιλάμε για ένα free-to-play παιχνίδι με μπόλικη φαντασία, όπου οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα δύσκολο ταξίδι σκοτώνοντας εμβληματικά τέρατα. Το παιχνίδι επικεντρώνεται σε δύο παράλληλους κόσμους, τον κανονικό και μία άλλη εκδοχή του που ονομάζεται Para, όπου εκεί όλοι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις.

Κάθε περιοχή του παιχνιδιού θα διαθέτει μια κανονική βερσιόν, αλλά και μία διαφορετική προς εξερεύνηση. Οι χαρακτήρες ονομάζονται Emissaries και θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, ενώ θα υπάρχει και co-op με έως τρεις ακόμη παίκτες, με τους οποίους μπορείτε να ολοκληρώνετε τις κεντρικές αποστολές της ιστορίας και όχι μόνο.

Το στούντιο αποκάλυψε ότι έχει στα σχέδιά του να προσθέτει νέο περιεχόμενο, χαρακτήρες και regions, ενώ αναμένεται κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει και μία beta.

Το Ballad of Antara θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5, καθώς και σε άλλες πλατφόρμες (χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμα) κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Παρακολουθήστε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.