Το ASTRO BOT είναι η νέα platforming αποκλειστικότητα του PS5 και δείχνει απίθανο!

Πρώτο trailer και πληροφορίες
31 Μαΐου 2024 02:00
Το ASTRO BOT είναι η νέα platforming αποκλειστικότητα του PS5 και δείχνει απίθανο!

Κατά τη διάρκεια του State of Play σόου του PlayStation, η Team Asobi δανείστηκε λίγο χρόνο για να παρουσιάσει το νέο της παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Astro Bot, που έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation 5 και υπόσχεται μια μοναδική διαστημική περιπέτεια με καινοτόμο gameplay και συναρπαστικές ιδέες για παλιούς και νέους fans.

Το platforming παιχνίδι θα ταξιδέψει τους παίκτες σε έξι διαφορετικούς γαλαξίες και πάνω από 80 επίπεδα, από καταπράσινα δάση μέχρι φανταστικά περιβάλλοντα, όπως μια γιγαντιαία κλεψύδρα και ένα δέντρο που τραγουδά.

Το Astro Bot θα έχει περισσότερες από 15 νέες ικανότητες, οι οποίες θα αξιοποιούν την απτική ανάδραση του DualSense χειριστηρίου και τις adaptive σκανδάλες του. Οι νέες δυνάμεις περιλαμβάνουν το Barkster για air-dashing, τα Twin-Frog Gloves για επιθέσεις μεγάλου range και το Giant Sponge για καταστροφή με βάση το νερό!

Στο πλαίσιο της περιπέτειας οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πάνω από 70 νέους εχθρούς και τεράστια bosses, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας κόμπρας Lady Venomara. Κάθε μάχη με τα bosses θα αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά, ενώ για όσους αναζητούν έξτρα πρόκληση, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μέχρι και die-and-retry επίπεδα.

Φυσικά, γνωστά πρόσωπα από το σύμπαν του PlayStation θα κάνουν την εμφάνισή τους, έχοντας μάλιστα σημαντικούς ρόλους στην ιστορία!

Το Astro Bot κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 7 Ιουνίου. Ακολουθεί το εντυπωσιακό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.