LIVE: Δείτε ζωντανά το καλοκαιρινό State of Play σόου του PlayStation

Ώρα Ελλάδος, Live Player και τα παιχνίδια που θα δούμε
30 Μαΐου 2024 16:17
LIVE: Δείτε ζωντανά το καλοκαιρινό State of Play σόου του PlayStation

Η στιγμή που οι PlayStation fans περίμεναν έφτασε! Έπειτα από αμέτρητες φήμες και εικασίες, η Sony επιβεβαίωσε πριν μερικές ώρες το επόμενο μεγάλο σόου της, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα.

Η εταιρία υπόσχεται μια χορταστική παρουσίαση, η οποία θα κρατήσει πάνω από 30 λεπτά, παρουσιάζοντας 14 παιχνίδια που αναμένεται να έρθουν στο PS5 και στο PS VR2 μέσα στο 2024. Μάλιστα, στο σόου θα δούμε και παιχνίδια των PlayStation Studios.

Το PlayStation μας επιφυλάσσει μια γεμάτη βραδιά λοιπόν και παρακάτω ακολουθούν όλες οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε:

Πότε θα γίνει το νέο State of Play σόου του PlayStation;

Το νέο State of Play έχει δρομολογηθεί για μετά τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Μαίου στις 01:00 (ώρα Ελλάδος).

Που μπορώ να δω το νέο State of Play σόου του PlayStation;

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα YouTube, Twitch και TikTok και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ποια παιχνίδια θα παρουσιαστούν στο νέο State of Play σόου του PlayStation;

Η Sony έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως θα δείξει 14 παιχνίδια, χωρίς να αποκαλύπτει κανένα από αυτά όμως. Ωστόσο, στο διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες. Αν λάβουμε υπόψη τις φήμες που κυκλοφορούν λοιπόν, στο σόου θα δούμε μεταξύ άλλων τα εξής:

Ένα νέο Astro Bot παιχνίδι (φήμη)

Ανακοίνωση του God of War Ragnarök για το PC (φήμη)

Νέο υλικό από το Silent Hill 2 (φήμη)

Νέο υλικό από το Monster Hunter: Wilds (φήμη)

Ένα νέο Dynasty Warrior παιχνίδι (φήμη)

Νέο υλικό από το Phantom Blade Zero (φήμη)

Νέο υλικό από το Concord των PlayStation Studios (φήμη)

Ένα νέο VR παιχνίδι (φήμη)