Xbox One Panathinaikos - Press Event

Παρουσιάστηκε η συλλεκτική Xbox One κονσόλα του Παναθηναϊκού
31 Οκτωβρίου 2015 11:25
Xbox One Panathinaikos - Press Event

Μετά από την ανακοίνωση της συλλεκτικής Xbox One κονσόλας του Παναθηναϊκού αλλά και των χειριστηρίων στα οποία φιγουράρουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Καλάθης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Microsoft Ελλάς και την CD Media διοργάνωσαν ένα ειδικό press event μέσα από το οποίο παρουσίασαν όλα τα προϊόντα που προέκυψαν από τον καρπό της συνεργασίας των τριών εταιριών. Στο event παρευρέθηκε ένα μεγάλο ποσοστό της ομάδας του Παναθηναϊκού τεράστια ονόματα και στελέχη της ομάδας όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η ομάδα της Microsoft Ελλάς καθώς και μία μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων από διάφορα μέσα. Το event πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο ΟΑΚΑ και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τόσο την συλλεκτική Xbox One κονσόλα του Παναθηναϊκού, όσο και τα χειριστήρια του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Νίκου Καλάθη.

Στο επάνω μέρος της, η κονσόλα έχει το λογότυπο της ομάδας του Παναθηναϊκού με αυτοκόλλητο βινυλίου ενώ στο κάτω δεξιά, μπροστινό μέρος της αναγράφεται το όνομα της ομάδας. Παράλληλα, όπως μπορείτε να δείτε και από το φωτογραφικό υλικό παρακάτω, τα χειριστήρια του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Νίκου Καλάθη έχουν το καθένα από ένα αυτοκόλλητο με τους παίκτες μόνο στο μπροστινό μέρος τους. 

Το Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition BUNDLE NBA 2K16 SE είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το PAO BC Shop σε περιορισμένα κομμάτια στην τιμή των 469.00€. Τα δύο χειριστήρια είναι και αυτά με την σειρά τους διαθέσιμα μόνο από το κατάστημα του Παναθηναϊκού στη τιμή των €89 το καθένα ξεχωριστά.

Tags: