Τελευταία ευκαιρία για να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν παιχνίδι

Από το Epic Games Store
29 Μαΐου 2024 17:31
Τελευταία ευκαιρία για να κατεβάσετε αυτό το δωρεάν παιχνίδι

Έχετε λίγες ώρες ακόμα διαθέσιμες για να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store, προτού αυτό αντικατασταθεί με ένα άλλο. Πιο συγκεκριμένα, αύριο, 30 Μαΐου, θα ολοκληρωθεί η προσφορά του Farming Simulator 22, το οποίο από τη στιγμή που το αποκτήσετε θα το έχετε στη “βιβλιοθήκη” σας για πάντα.

Ο τίτλος της GIANTS Software κοστίζει κανονικά 19.99 ευρώ, αλλά μέχρι αύριο θα έχετε τη δυνατότητα να τον προσθέσετε στη συλλογή σας χωρίς κάποιο κόστος.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τη σειρά, το Farming Simulator είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης, όπου παίρνετε το ρόλο ενός σύγχρονου αγρότη και δημιουργείτε τη δική σας φάρμα σε τρία διαφορετικά αμερικανικά και ευρωπαϊκά περιβάλλοντα. Το Farming Simulator 22 προσφέρει μια τεράστια ποικιλία γεωργικών εργασιών με επίκεντρο τη γεωργία, την κτηνοτροφία και τη δασοκομία και με τη προσθήκη εποχιακών κύκλων!

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Farming Simulator 22 πατώντας εδώ. Το Farming Simulator 22 θα είναι δωρεάν μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Από την άλλη έγινε leak και το επόμενο παιχνίδι που θα πάρει τη θέση του Farming Simulator 22. Σύμφωνα με τις διαρροές, το επόμενο δωρεάν παιχνίδι της πλατφόρμας θα είναι το Chivalry 2.

Το Chivalry 2 είναι ένα multiplayer πρώτου προσώπου παιχνίδι που διαδραματίζεται σε ένα επικό medieval σκηνικό με τεράστιες μάχες. Ο τίτλος μάλιστα έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις από τότε που κυκλοφόρησε με νέο περιεχόμενο, χάρτες 64 παικτών, όπλα και πολλές quality of life βελτιώσεις.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.