Σε έκπτωση πολλά Survival παιχνίδια στο Steam

Με 7 Days to Die, Green Hell, Raft και πολλά ακόμη
28 Μαΐου 2024 19:23
Σε έκπτωση πολλά Survival παιχνίδια στο Steam

Οι ανοιξιάτικες προσφορές συνεχίζονται στο Steam και αυτή τη φορά πρόσθεσε μια νέα κατηγορία για τους λάτρεις των Survival παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα, η Valve έφερε στην πλατφόρμα της το “Steam Open World Survival Crafting Fest”, από το οποίο μπορείτε να βρείτε δεκάδες παιχνίδια επιβίωσης σε μειωμένες τιμές.

Το Sons of the Forst έχει δει μια έκπτωση της τάξεως του -30% και αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει δικό σας με 20.29 ευρώ, το Enshrouded στα 23.99 ευρώ, το Project Zomboid κοστίζει πλέον 13.06 ευρώ, ενώ και το Days Gone του PlayStation ανέρχεται πλέον στα 12.49 ευρώ.

Συνεχίζοντας με τις εκπτώσεις, το No Man’s Sky από 58.99 ευρώ είναι στη μισή τιμή, δηλαδή στα 29.49 ευρώ, ενώ και το Palworld έχει πέσει λίγο στα 26.09 ευρώ. Μειωμένες τιμές θα βρείτε επίσης στα Subnautica, Pacific Drive, Subnautica Below Zero, Core Keeper, Astroneer, The Long Dark, Generation Zero, Urge, The Infected, Rust, The Forest και πολλά ακόμη παιχνίδια.

Δείτε όλες τις προσφορές του Open World Survival Crafting Fest πατώντας εδώ.

Οι προσφορές ισχύουν από σήμερα μέχρι και την Δεύτερα 3 Ιουνίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: