ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Call of Duty Black Ops 6 θα είναι δωρεάν στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα

Κυκλοφόρησε παράλληλα και ένα συνωμοσιολογικό live-action trailer για το φετινό Call of Duty
28 Μαΐου 2024 17:22
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Call of Duty Black Ops 6 θα είναι δωρεάν στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα

Κι όμως η μεγάλη ανακοίνωση από πλευράς Microsoft και Activision είναι γεγονός και αφορά τη διαθεσιμότητα του επόμενου Call of Duty στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νεόυ live-action trailer του Call of Duty: Black Ops 6 έγινε γνωστό μέσα από τα social media πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του εντελώς δωρεάν για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass σε Windows PC και Xbox Series X|S.

Αυτό καθιστά το Black Ops 6 ως το πρώτο παιχνίδι του franchise του Call of Duty που θα αποκτήσει δωρεάν διανομή σε συνδρομητική υπηρεσία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, κάτι που ήταν και κομμάτι του ευρύτερου σχεδίου της Microsoft όταν έσκασε τα $69 δις δολάρια για την απόκτηση της Activision-Blizzard. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty Black Ops 6 δεν ανακοινώθηκε ακόμα, η εταιρία διαβεβαιώνει τους εν δυνάμει και υπάρχοντες συνδρομητές ότι θα μπορούν να το κατεβάσουν στην κονσόλα τους μόλις κυκλοφορήσει.Η Megan Spurr, senior community lead του Game Pass δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι τα μέλη του Game Pass θα μπορούν να παίξουν το Call of Duty: Black Ops 6 από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Game Pass". 

Παράλληλα, η Activision και η Treyarch που αναπτύσσει το φετινό Call of Duty κυκλοφόρησαν το νέο live-action trailer με τίτλο "The Truth Lies" το οποίο συνεχίζει το ζοφερό και συνωμωσιολογικό κλίμα που θα έχει η πλοκή του campaign του Black Ops 6. Σε αυτό φαίνονται να περνούν διάφοροι σημαντικοί ηγέτες από τα 90s όπως οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους (ο πρεσβύτερος), ο Σαντάμ Χουσείν και η πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, οι οποίοι όλοι μιλούν για την αλήθεια και πόσο ψεύτικα και σκηνοθετημένα όλα είναι στα παρασκήνια του κόσμου. 

Στο τέλος γίνεται γνωστό ότι η πλήρης αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops 6 θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου στο προγραμματισμένο ειδικό Call of Duty Showcase που θα ακολουθήσει μετά το Xbox Games Showcase. 

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό trailer: