PS Plus: Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για PS5 και PS4!

Το καλοκαίρι κάνει ποδαρικό με τρεις τίτλους
28 Μαΐου 2024 15:27
PS Plus: Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για PS5 και PS4!

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σχεδόν έφτασε και έτσι η Sony μόλις ανακοίνωσε με ποια παιχνίδια θα το υποδεχθούν οι συνδρομητές του PlayStation Plus.

Συγκεκριμένα, για τον Ιούνιο του 2024 έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, όπως συνηθίζει δηλαδή η υπηρεσία. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Ξεκινώντας, από τις 4 Ιουνίου, οι συνδρομητές θα μπορούν να αποκτήσουν το SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake. Πρόκειται για το highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, o τίτλος είναι ένα 3D action platformer από την Purple Lamp Studios, καλώντας τους παίκτες να εξερευνήσουν επτά διαφορετικούς κόσμους. Στο The Cosmic Shake ο Πάτρικ έχει μετατραπεί σε μπαλόνι και συγχρόνως ο Μπομπ καλείται να ταξιδέψει σε διάφορους πολύχρωμους Wishworlds για να αναζητήσει τους χαμένους φίλους του από τον Βυθό του Μπικίνι.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές θα λάβουν και το AEW Fight Forever. Πρόκειται για έναν αθλητικό τίτλο που βασίζεται στην γνωστή wrestling διοργάνωση που ανταγωνίζεται το WWE. Τέλος, το μήνα κλείνει το Streets of Rage 4, το νεότερο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς beat 'em up παιχνιδιών της SEGA, το οποίο αποτελεί εξαιρετική πρόταση για couch co-op, έχοντας λάβει θετικές κριτικές από τους gamers και τα μέσα.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούνιο του 2024:

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

AEW Fight Forever

Streets of Rage 4