Πότε θα γίνει τελικά το μεγάλο event του PlayStation;

Ορίστε τι λένε οι τελευταίες φήμες
24 Μαΐου 2024 21:26
Πότε θα γίνει τελικά το μεγάλο event του PlayStation;

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες πως η Sony ετοιμάζει κάποιο PlayStation σόου μέσα στο Μάιο, είτε κάποιο μικρότερης κλίμακας State of Play είτε κάποιο μεγαλύτερο PlayStation Showcase. Ωστόσο, ο μήνας έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και ακόμη δεν έχει έρθει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Πότε θα γίνει λοιπόν το μεγάλο event του PlayStation;

Η απάντηση είναι κατά πάσα πιθανότητα εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά αξιόπιστος dataminer ‘billbil-kun’ μόλις αποκάλυψε νέες πληροφορίες για τα σχέδια του PlayStation. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο συγκεκριμένος leaker έχει ένα τρομερό ιστορικό τους τελευταίους μήνες όσον αφορά την Sony, αποκαλύπτοντας σχεδόν κάθε μήνα τα παιχνίδια του PlayStation Plus πριν την ώρα τους, ενώ και πριν το προηγούμενο State of Play είχε διαρρεύσει και διάφορες ανακοινώσεις του σόου που έπειτα επιβεβαιώθηκαν.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο dataminer έκανε γνωστό πως ένα νέο Astro Bot παιχνίδι πρόκειται να αποκαλυφθεί εντός των επόμενων 15 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο διάστημα αυτό μπορούμε να περιμένουμε και το σόου του PlayStation που αναμένεται να φιλοξενήσει την παρουσίαση του εν λόγω τίτλου. Να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του leaker, το νέο Astro Bot θα είναι κανονικό τίτλος για το PS5 και όχι VR εμπειρία. Μέρος του θα λαμβάνει χώρα σε μια έρημο, ενώ θα μας συστήσει και σε νέους χαρακτήρες.

Αμέσως μετά από αυτή τη νέα διαρροή, περισσότερες πληροφορίες ήρθε να αποκαλύψει με τη σειρά του ο ρεπόρτερ Jeff Grubb, λέγοντας:

Ο Μάιος δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έχουμε ένα PlayStation event την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα δεν ξέρω αν πρόκειται για Showcase ή State of Play. Συμφωνώ όμως με όλους όσους λένε ότι αν ήταν Showcase, θα το μαθαίναμε σήμερα. Αλλά και πάλι, μόλις άκουσα για κάτι σχετικό με το PlayStation μέσα στον Μάιο.

Φυσικά, μόλις η Sony ανακοινώσει και επίσημα τα πλάνα της θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.