XDefiant: Το δωρεάν παιχνίδι της Ubisoft γνωρίζει μεγάλη επιτυχία

Με 3 εκατομμύρια παίκτες τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του
24 Μαΐου 2024 14:44
XDefiant: Το δωρεάν παιχνίδι της Ubisoft γνωρίζει μεγάλη επιτυχία

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα κυκλοφόρησε το XDefiant, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι από την Ubisoft, το οποίο θέλει να γίνει το επόμενο μεγάλο “hit” για την εταιρία. Πρόκειται για ένα free-to-play πρώτου προσώπου παιχνίδι τύπου Call of Duty με ιδιαίτερο στιλ και gameplay και όπως μαθαίνουμε τώρα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα σε μόλις 3 ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider Gaming, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το XDefiant είδε περισσότερους από 3 εκατομμύρια παίκτες από τότε που κυκλοφόρησε. Το 1 εκατομμύριο το είδε μέσα σε 2 ώρες και 30 λεπτά. Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, το παιχνίδι της Ubisoft είναι «σε καλό δρόμο» και αναμένεται να ξεπεράσει τον στόχο που είχε η εταιρία.

Επίσης, αυτοί οι αριθμοί κάνουν το XDefiant το πιο γρήγορο λανσάρισμα παιχνιδιού που είχε ποτέ η Ubisoft με τόσους πολλούς μοναδικούς χρήστες, ξεπερνώντας μάλιστα και το Apex Legends, το οποίο είχε 1 εκατομμύριο παίκτες μέσα σε 8 ώρες από την κυκλοφορία του.

Το Insider Gaming αναφέρει ότι στις 23 Μαΐου, το XDefiant είχε περίπου 300.000 ταυτόχρονους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο και περισσότερους από 500.000 (ταυτόχρονους παίκτες που έπαιζαν) από τότε που κυκλοφόρησε. Να σας υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι ο τίτλος ήρθε αντιμέτωπος και με διάφορα προβλήματα με πολλούς χρήστες να λένε ότι πέφτουν οι servers, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν.

XDefiant: Κυκλοφόρησε το δωρεάν “Call of Duty” της Ubisoft!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει 14 διαφορετικούς χάρτες με 24 unique όπλα και 44 αξεσουάρ/attachments. Επίσης έχει 5 διαφορετικά factions για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και που είναι εμπνευσμένα από παιχνίδια της Ubisoft. Το κάθε faction έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και abilities που θα του χρησιμεύσουν μέσα στη μάχη.

Το XDefiant βρίσκεται δωρεάν για τα PC (μόνο στο Ubisoft Connect), PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Tags: