Διέρρευσε και gameplay βίντεο από το Deadlock, το νέο third-person shooter της Valve!

Δείτε τα πρώτα πλάνα
23 Μαΐου 2024 10:54
Διέρρευσε και gameplay βίντεο από το Deadlock, το νέο third-person shooter της Valve!

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η Valve ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας δοκιμή του επόμενου παιχνιδιού της, το οποίο αναμένεται να φέρει την ονομασία Deadlock. Κανονικά, η δοκιμή αυτή ήταν κεκλεισμένων των θυρών, με όλους τους συμμετέχοντες να είναι θεωρητικά υποχρεωμένοι να μην αποκαλύψουν τίποτα. Η θεωρία όμως απείχε από την πράξη και έτσι στο διαδίκτυο διέρρευσαν πρόσφατα τόσο εικόνες όσο και πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

Τώρα, το γύρο των social media κάνουν και τα πρώτα gameplay πλάνα από την closed beta. Σε αυτά βλέπουμε την third person shooter δράση που θα προσφέρει το παιχνίδι και το ιδιαίτερο traversal σύστημα που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να πιαστούν από ράγες στον ουρανό, οι οποίες θυμίζουν αρκετά το BioShock Infinite.

Στο βίντεο φαίνεται και η οθόνη επιλογής χαρακτήρα, που αποκαλύπτει ότι το Deadlock θα κάνει μάλλον το ντεμπούτο του με τουλάχιστον 19 ήρωες. Μπορείτε να δείτε τα πλάνα μέσα από το post που ακολουθεί. Να σημειωθεί πως το βίντεο ενδέχεται λόγω πνευματικών δικαιωμάτων να κατέβει προσεχώς από την πλατφόρμα, οπότε καλύτερα να βιαστείτε.

Για την ιστορία, από την προηγούμενη διαρροή είχαμε μάθει πως το Deadlock θα είναι ένα 6v6 hero shooter, το οποίο θυμίζει αρκετά το Overwatch.

Το Deadlock βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2018. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει tower defence μηχανισμούς και λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιαίτερο fantasy σύμπαν με steampunk στοιχεία. Μιλώντας σχετικά με τον τίτλο, ο αξιόπιστος Valve insider Tyler McVicker είχε αναφέρει:

Deadlock. Το επόμενο παιχνίδι της Valve. Προηγουμένως γνωστό ως Neon Prime, Citadel. Είναι ένα ανταγωνιστικό hero-based shooter τρίτου προσώπου. Περιλαμβάνει 6v6 μάχες σε έναν τεράστιο χάρτη με 4 lanes. Έχει abilities και items. Tower defense μηχανισμούς. Fantasy σκηνικό σε συνδυασμό με steampunk. Μάγοι, παράξενα πλάσματα και ρομπότ. Γρήγορα ταξίδια με χρήση πλωτών rails, παρόμοια με το Bioshock Infinite.

Πρακτικά έχει γρήγορο και ενδιαφέρον ADHD gameplay. Είναι κάτι σαν συνδυασμός των Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die.

Ο σχεδιασμός των ηρώων είναι λίγο πολύ εμπνευσμένος από το σύμπαν της Dota. Ο κύριος χάρτης παραπέμπει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή steampunk πόλη (λίγο σαν το Half-Life). Αρχικά το παιχνίδι είχε στοιχεία επιστημονικής φαντασίας εμπνευσμένα από το Half-Life και το Portal, αλλά μετά από κακή ανταπόκριση η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να επικεντρωθεί στο fantasy.

Tags: