XDefiant: Κυκλοφόρησε το δωρεάν “Call of Duty” της Ubisoft!

Το free-to-play παιχνίδι της εταιρίας ξεκίνησε με το δεξί
22 Μαΐου 2024 08:43
XDefiant: Κυκλοφόρησε το δωρεάν “Call of Duty” της Ubisoft!

Κυκλοφόρησε ένα δωρεάν παιχνίδι από την Ubisoft που στοχεύει να γίνει το επόμενο “hit” του 2024. Ο λόγος γίνεται για το XDefiant ένα free-to-play παιχνίδι για κονσόλες και PC που μοιάζει αρκετά με Call of Duty, αλλά έχει το δικό του στιλάκι που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε εχθές και φαίνεται ότι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς στο Twitch είχε χιλιάδες θεατές που παρακολουθούσαν διάφορους streamers και ήταν στις πρώτες θέσεις της υπηρεσίας.

Ο τίτλος είναι ένα πόνημα του San Francisco στούντιο της Ubisoft με επικεφαλής τον Mark Rubin, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Call of Duty, ενώ ήταν και εξωτερικός παραγωγός στο Modern Warfare.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε, λοιπόν, και μπορείτε να παίξετε σε 14 διαφορετικούς χάρτες με 24 unique όπλα και 44 αξεσουάρ/attachments. Επίσης έχει 5 διαφορετικά factions για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και που είναι εμπνευσμένα από παιχνίδια της Ubisoft. Το κάθε faction έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και abilities που θα του χρησιμεύσουν μέσα στη μάχη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε δώσει παλιότερα η Ubisoft, η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο gunplay, με ένα πλούσιο οπλοστάσιο που έχει μεγάλο βάθος χάρη στην ποικιλία από attachments όπλων. Ομοίως, οι παίκτες έχουν άφθονες επιλογές και για το gear του χαρακτήρα τους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Το XDefiant βρίσκεται δωρεάν για τα PC (μόνο στο Ubisoft Connect), PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε το τελικό trailer παρακάτω.