Το επόμενο παιχνίδι της Valve ονομάζεται Deadlock και διέρρευσε υλικό!

Υπό ανάπτυξη από το 2018
18 Μαΐου 2024 15:49
Το επόμενο παιχνίδι της Valve ονομάζεται Deadlock και διέρρευσε υλικό!

Μια μεγάλη διαρροή αποκάλυψε μόλις το επόμενο παιχνίδι της Valve, το οποίο μάλλον θα φέρει την ονομασία Deadlock.

Πρόκειται για ένα 6v6 hero shooter, το οποίο θυμίζει αρκετά το Overwatch, με κάθε χαρακτήρα να έχει κάποιες μοναδικές gameplay δυνάμεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε διάφορες in-game εικόνες που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ο Tyler McVicker.

Ο συγκεκριμένος insider έχει ένα πολύ μεγάλο ιστορικό αξιόπιστων διαρροών σχετικά με τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια στη Valve και τώρα ήρθε να επιβεβαίωσε πως διάφορες φωτογραφίες που ξεκίνησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου τελευταία είναι όντως από το επερχόμενο παιχνίδι της εταιρίας. Η Valve έχει επιστρατεύσει εκατοντάδες παίκτες και πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή μια κλειστή δοκιμή του τίτλου. Παρόλα αυτά, κάποιοι συμμετέχοντες φαίνεται πως δεν σεβάστηκαν τους περιορισμούς και διέρρευσαν υλικό.

Σύμφωνα με επιπρόσθετες πληροφορίες που έφερε αργότερα στα φώτα της δημοσιότητας ο Tyler, το Deadlock βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2018. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει tower defence μηχανισμούς και λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιαίτερο fantasy σύμπαν με steampunk στοιχεία. Συγκεκριμένα, περιέγραψε το παιχνίδι ως εξής:

Deadlock. Το επόμενο παιχνίδι της Valve. Προηγουμένως γνωστό ως Neon Prime, Citadel. Είναι ένα ανταγωνιστικό hero-based shooter τρίτου προσώπου. Περιλαμβάνει 6v6 μάχες σε έναν τεράστιο χάρτη με 4 lanes. Έχει abilities και items. Tower defense μηχανισμούς. Fantasy σκηνικό σε συνδυασμό με steampunk. Μάγοι, παράξενα πλάσματα και ρομπότ. Γρήγορα ταξίδια με χρήση πλωτών rails, παρόμοια με το Bioshock Infinite.

Πρακτικά έχει γρήγορο και ενδιαφέρον ADHD gameplay. Είναι κάτι σαν συνδυασμός των Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die.

Ο σχεδιασμός των ηρώων είναι λίγο πολύ εμπνευσμένος από το σύμπαν της Dota. Ο κύριος χάρτης παραπέμπει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή steampunk πόλη (λίγο σαν το Half-Life). Αρχικά το παιχνίδι είχε στοιχεία επιστημονικής φαντασίας εμπνευσμένα από το Half-Life και το Portal, αλλά μετά από κακή ανταπόκριση η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να επικεντρωθεί στο fantasy.

Φυσικά, μιας και πρόκειται για την Valve, καλό θα ήταν να έχετε συγκρατημένες προσδοκίες μέχρι να έρθει η όποια επίσημη ανακοίνωση. Πάντως, το 2021 ο επικεφαλής της εταιρίας, Gabe Newell, είχε δηλώσει πως η Valve έχει πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη.

Tags: