Η Rockstar φαίνεται πως θα κάνει επιτέλους την ευχή των PC gamers πραγματικότητα!

Μοιάζει με ψέμα, αλλά δεν είναι!
13 Μαΐου 2024 18:55
Η Rockstar φαίνεται πως θα κάνει επιτέλους την ευχή των PC gamers πραγματικότητα!

Όπως όλα δείχνουν, η Rockstar φαίνεται πως θα κάνει επιτέλους την ευχή των PC gamers πραγματικότητα, αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα το λατρεμένο πρώτο Red Dead Redemption! Ναι, καλά διαβάσατε.

Για την ιστορία, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2010 για τα PS3 και Xbox 360 και δεν είχε έρθει ποτέ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα, πρόσφατα η Rockstar πρόσφατα συνεργάστηκε με την ομάδα ανάπτυξης Double Eleven για να φέρει το παιχνίδι στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4 και κατ’ επέκταση και στο PlayStation 5 χάρη στο backward compatibility της κονσόλας. Παρόλα αυτά η PC gaming κοινότητα απογοητεύτηκε και πάλι, αφού η εταιρία παρέλειψε ξανά την πλατφόρμα με αυτή την επανακυκλοφορία.

Όσοι ήλπιζαν ακόμα βέβαια, φαίνεται πως τελικά δικαιώθηκαν, αφού η κυκλοφορία της PC έκδοσης του Red Dead Redemption βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα σε απόσταση αναπνοής, όπως ανακάλυψε ο χρήστης του X ‘Tex2’.

Συγκεκριμένα, στα αρχεία του launcher της Rockstar για το PC βρέθηκε μόλις μια νέα αναφορά στο περιζήτητο port. Μετά το τελευταίο update του προγράμματος, στη λίστα με τα marketing αλφαριθμητικά του υπάρχει η εξής φράση:

Ταξιδέψτε στις αχανείς εκτάσεις της Αμερικανικής Δύσης και του Μεξικού στο Red Dead Redemption και στο συνοδευτικό του zombie-horror παιχνίδι, το Undead Nightmare, τα οποία είναι τώρα διαθέσιμα στο PC.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, μπορούμε να περιμένουμε από μέρα σε μέρα και την επίσημη ανακοίνωση, αφού η Rockstar ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος! Το PC port του Red Dead Redemtpion όπως όλα δείχνουν είναι επιτέλους γεγονός!