"Μεγάλη πιθανότητα" να έρθει το Halo 5 στο PC

Βάζουν φωτιά οι δηλώσεις του Frank O'Connor της 343 Industries
23 Οκτωβρίου 2015 10:45

Παρά τις υποσχέσεις της Microsoft περί υποστήριξης του PC gaming οι καρποί της δεν έχουν φτάσει ακόμη στην κοινότητα του PC. Πολλές φήμες αλλά και συζήτηση υπήρξε για τη μεταφορά του Halo 5 στο PC, αλλά τίποτα μέχρι στιγμής δεν είχε ειπωθεί επισήμως, μέχρι να έρθει ο franchise director της 343 Industries, Frank O'Connor και να βάλει φωτιά με τα όσα είπε σχετικά με το θέμα. 

"Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Halo 5 να το δούμε στο PC. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω τη δεδομένη στιγμή, αλλά ξέρετε, αναπτύξαμε το παιχνίδι σε Intel πλατφόρμα. Θα ήταν το δυσκολότερο πράγμα του κόσμου να το μεταφέρουμε στο PC και να εκμεταλλευθούμε όσα προσφέρει. Αλλά δεν έχω να ανακοινώσω τίποτα σε αυτή τη συζήτηση." είπε χαρακτηριστικά ο O'Connor σε livestream του GamesRadar

Οι δηλώσεις αυτές -έστω ότι μπορούμε να υποθέσουμε- αποτελούν μια έμμεση επιβεβαίωση πως αργά ή γρήγορα το Halo 5 θα έρθει στο PC, όπως το Gears of War: Ultimate Edition στα Windows 10. Ιδιαίτερα η γλώσσα που χρησιμοποίησε να αναφερθεί ο O'Connor στο θέμα σηκώνει υποψίες. 

Να υπενθυμίσουμε πως το Halo 5: Guardians κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου για το Xbox One. Εσείς θα θέλατε το Halo 5 στο PC; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια.