63 Days: Γνωρίστε ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται από την Destructive Creations
09 Απριλίου 2024 18:25
63 Days: Γνωρίστε ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Destructive Creations που είναι ευρέως γνωστή για τη δουλειά της στο War Mongrels ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι για τους λάτρεις των strategy παιχνιδιών. Ο λόγος γίνεται για το 63 Days, ένα παιχνίδι στρατηγικής που αναμένεται να κυκλοφορήσει σχεδόν παντού, αφού θα έρθει σε PlayStation, Xbox και PC.

Η ομάδα ανάπτυξης περιγράφει το παιχνίδι της ως εξής: Το 63 Days έχει να κάνει με την αδελφότητα και τον αγώνα για να την απόκτηση της ανεξαρτησίας ενάντια σε συντριπτικές πιθανότητες στην κατεχόμενη Βαρσοβία το 1944 στην Πολωνία. Παρά αυτό το σκηνικό, είναι μια παγκόσμια ιστορία, που παρουσιάζει το ανθρώπινο κόστος του πολέμου από τη σκοπιά των απλών ανθρώπων, των οποίων οι ζωές ξεριζώθηκαν με το ξέσπασμα του πολέμου.

Η περίληψη λέει τα εξής:

Μεγαλώνοντας ως μέρος της πρώτης γενιάς που γεννήθηκε ελεύθερη, ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος με απογύμνωσε από την οικογένεια, το σπίτι και το μέλλον μου. Τώρα έχω μόνο μία επιλογή: να πάρω την εκδίκηση και την ανεξαρτησία μου ή να πεθάνω. Θα είναι αρκετές οι τακτικές, το stealth και η ομαδική δουλειά;

Τα pre-orders δεν έχουν ανοίξει ακόμη, αλλά μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στο Steam από εδώ.

Το 63 Days θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2024 για PC (Steam, Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και PlayStation 5. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player παρακάτω.