Ψηφίστηκε ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας των βιντεοπαιχνιδιών!

Νέα ψηφοφορία από τα BAFTA
05 Απριλίου 2024 11:37
Ψηφίστηκε ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας των βιντεοπαιχνιδιών!

Ποιος είναι για εσάς ο καλύτερος χαρακτήρας που έχει υπάρξει ποτέ στα βιντεοπαιχνίδια; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Αυτή την απορία φαίνεται πως είχαν τα πασίγνωστα βραβεία BAFTA, αφού ξεκίνησαν πρόσφατα μια ψηφοφορία, στην οποία έβαλαν gamers από όλο τον κόσμο να ψηφίσουν τον δικό τους αγαπημένο.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες και περισσότεροι από 4.000 gamers έδωσαν την ψήφο τους στον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Αυτή τη στιγμή έχουμε τους πρώτους 15 χαρακτήρες και ίσως μπορεί να μην πάει το μυαλό σας ποιος ή μάλλον ποια βγήκε στην πρώτη θέση.  

Το poll αυτό περιείχε σχεδόν όλους τους χαρακτήρες που φαντάζεστε, από τον Solid Snake του Metal Gear Solid, τον Steve από το Minecraft, τον Pikachu από τα Pokémon, τον Master Chief από τα Halo, τον Link από τα Zelda, τον Mario, τον Kratos από τα God of War, αλλά και την Lara Croft από τα Tomb Raider παιχνίδια.

Σύμφωνα πάντα με τους παίκτες, ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας που έχει υπάρξει ποτέ σε βιντεοπαιχνίδι είναι…η Lara Croft! Ναι, η πανέμορφη ηρωίδα κατέκτησε την πρώτη θέση με τους περισσότερους ψήφους. Μάλιστα, στα BAFTA Games που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Απριλίου, η voice actress της Lara Croft, Shelley Blond, θα απονείμει ένα βραβείο.

Ακολουθεί η λίστα με τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών (σύμφωνα με τους ψήφους του κοινού):

15 - Crash Bandicoot

14 - Solid Snake (Metal Gear Solid)

13 - Steve (Minecraft)

12 - Pikachu (Pokemon)

11 - Arthur Morgan (Red Dead Redemption 2)

10 - Shadowheart (Baldur's Gate 3)

9 - Kratos (God of War)

8 - Master Chief (Halo)

7 - Link (The Legend of Zelda)

6 - Pac-Man

5 - Sackboy (Little Big Planet)

4 - Sonic

3 - Agent 47 (Hitman)

2 - Mario

1 - Lara Croft (Tomb Raider)

Εσάς ποιος είναι ο δικός σας αγαπημένος; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: