Stellar Blade: Μάθαμε πόσες ώρες διαρκεί το νέο μεγάλο αποκλειστικό του PS5!

Ετοιμαστείτε γιατί είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια
05 Απριλίου 2024 11:00
Stellar Blade: Μάθαμε πόσες ώρες διαρκεί το νέο μεγάλο αποκλειστικό του PS5!

Το Stellar Blade αναμένεται να γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 5 στα τέλη του Απριλίου και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το demo του έχει κυκλοφορήσει ήδη λαμβάνοντας διάφορα σχόλια από την κοινότητα, με ορισμένα μέλη της SHIFT UP Corporation (ομάδα ανάπτυξης) να μιλούν τώρα για τη διάρκεια και τα DLCs.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν την απορία για το πόσες ώρες θα διαρκεί το Stellar Blade και ο general director Kim Hyeong-tae, αλλά και ο technical director Lee Dong-gi έδωσαν μια νέα συνέντευξη που απάντησαν μεταξύ άλλων και σε αυτά τα ερωτήματα.

Αναλυτικότερα, όπως επιβεβαίωσαν, το Stellar Blade θα διαρκεί περίπου 25 ώρες. Ωστόσο, αν είστε από εκείνους που θέλετε να ολοκληρώσετε τα sidequests και να βρείτε όλα τα collectibles, τότε οι ώρες ανεβαίνουν στις 30 και μπορεί να φτάσουν και τις 50.

Μόλις ολοκληρώσετε την κεντρική ιστορία, το παιχνίδι ξεκλειδώνει το Hard Mode, αν και δε θα υπάρξει New Game+ στην αρχή. Οι δημιουργοί δήλωσαν ότι σκοπεύουν να προσθέσουν το “NG+” αργότερα μετά το λανσάρισμα.

Stellar Blade: Μάθαμε πότε θα μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5!

Το παιχνίδι δε θα έχει υλικό επί πληρωμή εκτός κι αν γίνουν κάποια crossovers με άλλα franchises που θα προσθέτουν νέο περιεχόμενο. Επίσης, η ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα έρθει κάποιο σημαντικό DLC που ίσως συνεχίζει την ιστορία, αλλά έχουν επιβεβαιώσει ότι θα έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα updates που θα προσθέτουν νέα κοστούμια στην πρωταγωνίστρια εντελώς δωρεάν.

Το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.

Το Stellar Blade θα κυκλοφορήσει μόνο στο PlayStation 5 στις 26 Απριλίου.