Leia, Han Solo και Palpatine στο Star Wars Battlefront

Μάθετε τα πάντα για τους τρεις νέους heroes
21 Οκτωβρίου 2015 07:41
Leia, Han Solo και Palpatine στο Star Wars Battlefront

Όσοι παίξατε την beta του Star Wars Battlefront σίγουρα δεν θα έχετε χορτάσει ακόμη τις στιγμές που παίξατε ως Darth Vader ή Luke Skywalker. Στο τελικό παιχνίδι σαφώς και θα υπάρχουν περισσότεροι heroes για να ξεκλειδώσετε και η DICE ανακοίνωσε τρεις επιπλέον και ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό της σειράς. Ο λόγος για τους Leia Organa, Han Solo και Emperor Palpatine, όπου συνολικά το ρόστερ των Villains και των Heroes διαμορφώνεται ως εξής: Luke Skywalker, Han Solo, Leia Organa vs Darth Vader, Emperor Palpatine και Boba Fett.  

Κάθε ένας τους φέρει χαρακτηριστικές ικανότητες και ρόλο στη μάχη. Για παράδειγμα η Leia έχει τον ρόλο του support και δίνει buffs στους παίκτες της ομάδας, χάρη στο Supply Drop skill που δίνει διάφορα power ups στους στρατιώτες ή health boost στους heroes, ενώ όσοι κάνουν spawn κοντά της θα μεταμορφώνονται σε Alderaan Honor Guards. Στα επιθετικά skills της φέρει το Trooper Bane, μια θανατηφόρα βολή με blaster, ενώ χρησιμοποιεί και το Enhanced Squad Shield.

Αντίθετα, ο Han Solo είναι ένας πλήρως επιθετικός χαρακτήρας με τεράστιο damage και αρκετή ευκινησία στο πεδίο της μάχης και χρησιμοποιεί τα Rapid Fire, Lucky Shot και Shoulder Charge για τις ικανότητες του. 

Τέλος, ο Emperor Palpatine αναλαμβάνει τον ρόλο ενός tank στο παιχνίδι. Το Force Lightning είναι η χαρακτηριστική επίθεση του από τις ταινίες και μπορεί να κάνει δυνατό damage σε αρκετούς Rebels γύρω του, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με το Chain Lightning που φέρνει ένα καταστροφικό AoE damage. Ακόμη, φέρει και support ικανότητες με το Imperial Resources που μοιράζει διάφορα power ups όπως το "Supply Drop" της Leia, ενώ το Force Dash του δίνει αρκετή ταχύτητα για να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τους άτυχους αντιπάλους του. 

Το Star Wars Battlefront αναμένεται στις 20 Νοεμβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One.