Προλάβετε εντελώς δωρεάν στο Steam ένα παιχνίδι με ‘Overwhelmingly Positive’ κριτικές!

Διαθέσιμο για λίγες ώρες ακόμη
02 Απριλίου 2024 09:26
Προλάβετε εντελώς δωρεάν στο Steam ένα παιχνίδι με ‘Overwhelmingly Positive’ κριτικές!

Μέχρι και σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ., μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Content Warning, ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι στο Steam.

Πρόκειται για έναν online co-op horror τίτλο που θυμίζει αρκετά το Lethal Company που είχε κερδίσει την κοινότητα το περασμένο έτος. Στο Content Warning, λοιπόν, δύο έως τέσσερις παίκτες αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν το ‘Old World’, για να συναντήσουν τρομακτικά τέρατα και άλλα επικίνδυνα στοιχεία.

Στη διάθεσή τους έχουν 3 ημέρες, με στόχο να βιντεοσκοπήσουν όσο περισσότερα τρομακτικά πράγματα για να γίνουν viral. Τα τρομακτικά πλάνα φέρνουν έσοδα από το SpookTube και έτσι οι παίκτες μπορούν να αναβαθμίσουν τους χαρακτήρες τους, για να πάρουν καλύτερο εξοπλισμό για τα γυρίσματα και για να επιβιώσουν πιο εύκολα στο Old World.

Πρακτικά το παιχνίδι δανείζεται τη δομή του Lethal Company, αλλάζοντας το concept και προσθέτοντας τα τρελά physics για τα οποία είναι γνωστά τα παιχνίδια της Landfall Publishing. Αξίζει να σημειωθεί πως με πάνω από 5 χιλιάδες κριτικές στην πλατφόρμα, το Content Warning έχει ‘Overwhelmingly Positive’ βαθμολογία.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον player που ακολουθεί, ενώ μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι για να το προσθέσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη πατώντας εδώ. Μετά το πέρας της προσφοράς η τιμή του θα ανέρχεται σε €7,79.