Κυριάρχησε στην αγορά και τον Σεπτέμβριο το PlayStation 4

Συνεχίζει ακάθεκτη η κονσόλα της Sony
20 Οκτωβρίου 2015 10:31
Κυριάρχησε στην αγορά και τον Σεπτέμβριο το PlayStation 4

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα από την NPD Group, η Sony επιβεβαίωσε πως τα στατιστικά του Σεπτεμβρίου της εταιρίας δείχνουν πως για ακόμα μία φορά το PlayStation 4 κυριάρχησε στην αγορά και τον μήνα Σεπτέμβριο. Μέσα στο 2015, το PlayStation 4 βρίσκεται μπροστά στη μάχη όλους τους μήνες μέχρι στιγμής εκτός από τον Απρίλιο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις της Sony σχετικά με αυτό.

“Καθώς οδεύουμε πλήρως σε περίοδο γιορτών, θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή και να ευχαριστήσουμε όλους τους fans που έκαναν το PlayStation 4 την καλύτερη κονσόλα σε πωλήσεις hardware και software για τον μήνα Σεπτέμβριο. Το PlayStation 4 ήταν η νούμερο 1 κονσόλα για παιχνίδια όπως το NBA 2K16, Madden NFL 16, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και FIFA 16. Mαζί με την συλλεκτική κονσόλα, το PS4 ήταν η πλατφόρμα επιλογής και για τους περισσότερους παίκτες του Destiny: The Taken King.

Επίσης, ο Σεπτέμβριος ήταν ένας πάρα πολύ καλός μήνας και για το PlayStation Network καθώς το PlayStation Store σημείωσε τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του. Με αποκλειστικούς τίτλους όπως το Uncharted: The Nathan Drake Collection σε συνεργασίες με τίτλους όπως το Call of Duty: Black Ops III και το Star Wars Battlefront, είμαστε αφοσιωμένοι στην κοινότητα μας και στην δημιουργία του PlayStation ως το καλύτερο μέρος για να παίξεις αυτές τις γιορτές."