Stellar Blade: Δοκιμάστε δωρεάν το αποκλειστικό του PS5 από σήμερα!

Κρατώντας την πρόοδο σας για το τελικό παιχνίδι
29 Μαρτίου 2024 23:27
Stellar Blade: Δοκιμάστε δωρεάν το αποκλειστικό του PS5 από σήμερα!

Το Stellar Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 26 Απριλίου. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε από νωρίς μια γεύση από τη νέα αποκλειστικότητα της κονσόλας, πλέον μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τη δοκιμαστική του έκδοση.

Συγκεκριμένα, το Stellar Blade Demo είναι διαθέσιμο στο PlayStation Store, με μέγεθος 16.17GB. Η δοκιμαστική αυτή έκδοση περιλαμβάνει ολόκληρη την εισαγωγή του παιχνιδιού, μέχρι και το πρώτο boss fight. Μάλιστα, όλη η πρόοδος που θα κάνετε δε θα πάει χαμένη και θα μπορεί να μεταφερθεί κανονικά στο πλήρες παιχνίδι, σε περίπτωση που αποφασίσετε να το αγοράσετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις νικήσετε το πρώτο boss, το demo θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε και ορισμένες περιοχές του πλανήτη Eidos 7, όπως μία πόλη που έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την Naytiba, την βασική villain της ιστορίας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε μια χορταστική γεύση από την εμπειρία, τόσο από το σύστημα μάχης όσο και από την εξερεύνηση.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.