Το PlayStation έχει ένα δωράκι για τους κατόχους PS4 και PS5!

Αρκεί να είναι συνδρομητές στο PlayStation Plus
27 Μαρτίου 2024 22:21
Το PlayStation έχει ένα δωράκι για τους κατόχους PS4 και PS5!

Συνήθως η Sony χαρίζει τρία παιχνίδια κάθε μήνα στους συνδρομητές όλων των βαθμίδων του PlayStation Plus. Ωστόσο, όπως ακριβώς συνέβη και τον Μάρτιο, έτσι και τον Απρίλιο η εταιρία θα κάνει ένα επιπλέον δωράκι στους κατόχους PS5 και PS4!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από σχετική ανάρτηση στο PlayStation Blog, η εταιρία αποκάλυψε ότι από τις 2 Απριλίου μέχρι και τις 6 Μαΐου, οι συνδρομητές της υπηρεσίας της θα λάβουν χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση το Mega Bundle για το Overwatch 2.

Πρόκειται για ένα πακέτο με κοσμητικά αντικείμενα για το πασίγνωστό free to play multiplayer παιχνίδι της Blizzard. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει πολλά skins και μερικά skips για tiers του Battle Pass. Το εν λόγω bundle θα μπορεί να βρεθεί στην ενότητα των PlayStation Plus Monthly Games στο μενού του PS5 και του PS4 και αφορά τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς παίκτες του Overwatch 2.

Τα περιεχόμενά του ακολουθούν αναλυτικά παρακάτω.

Το Overwatch 2 Mega Bundle περιλαμβάνει:

– Beekeeper Sigma Legendary Skin

– Art Deco Symmetra Legendary Skin

– Runner Sojourn Epic Skin

– Punker Queen Junker Queen Epic Skin

– Construction Ramattra Epic Skin

– Matsuri Kiriko Epic Skin

– Cassia Lifeweaver Epic Skin

– Amethyst Illari Epic Skin

– Rugby Mauga Epic Skin

– 5x Battle Pass Tier Skips

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα κοσμητικά αντικείμενα που περιλαμβάνει το Overwatch 2 Mega Bundle μέσα από την εικόνα που ακολουθεί: