PS Plus: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου για PS5 και PS4!

Αυτές είναι οι τρείς προτάσεις του μήνα
27 Μαρτίου 2024 18:49
PS Plus: Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου για PS5 και PS4!

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus στις αρχές του επόμενου μήνα. Συγκεκριμένα, για τον Απρίλιο του 2024 έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια, όπως συνηθίζει δηλαδή η υπηρεσία. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Ξεκινώντας, από τις 2 Απριλίου μέχρι και τις 6 Μαίου, οι κάτοχοι PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Immortals of Aveum. Πρόκειται για το highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, στο Immortals of Aveum ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του Jak, ενός μάγου που γίνεται μέλος του τάγματος του 'Order of Immortals' και γίνεται ο πρωταγωνιστής του αέναου πολέμου της ανθρωπότητας, για το ποιος θα χαλιναγωγήσει τη μαγεία. Το σκηνικό του τίτλου λαμβάνει χώρα σε ένα πρωτότυπο fantasy σύμπαν και υπόσχεται ένα έντονο, κινηματογραφικό campaign γεμάτο γρήγορη δράση και gameplay που βασίζεται σε spells. Οι "shooter" μηχανισμοί του δεν έχουν όπλα και σφαίρες, αλλά διαφόρων ειδών ξόρκια που χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίσταση.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές τόσο στο PS4 όσο και στο PS5 θα λάβουν και το Minecraft Legends. Πρόκειται για το νεότερο spin-off παιχνίδι του πασίγνωστου franchise της Microsoft, το οποίο αλλάζει με κανόνες παιχνιδιών στρατηγικής τη φόρμουλα.

Τέλος, το μήνα κλείνει το Skul: The Hero Slayer για το PS4, ένα ιδιαίτερο 2D action platformer με rogue-like χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή. Φυσικά, οι τίτλοι του PS4 είναι διαθέσιμοι και στο PS5, μέσω του backwards compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Απρίλιο του 2024:

Immortals of Aveum | PS5

Minecraft Legends | PS4, PS5

Skul: The Hero Slayer | PS4