Τελευταία ευκαιρία για να κατεβάσετε δωρεάν το εξαιρετικό Deus Ex: Mankind Divided

Από το Epic Games Store
20 Μαρτίου 2024 17:57
Τελευταία ευκαιρία για να κατεβάσετε δωρεάν το εξαιρετικό Deus Ex: Mankind Divided

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε ακόμα λιγότερες από 24 ώρες για να κάνετε δικά σας τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, προτού αντικατασταθούν. Αναλυτικότερα, αύριο 21 Μαρτίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος, η Epic Games θα αντικαταστήσει τα Deus Ex: Mankind Divided και The Bridge με δύο άλλα παιχνίδια.

Έτσι, έχετε λίγες ώρες ακόμα για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το εκπληκτικό Deus Ex: Mankind Divided της Eidos-Montréal. Το παιχνίδι είναι ένα cyberpunk action-RPG όπου οι επιλογές που θα κάνετε έχουν μόνιμες συνέπειες στον κόσμο. Παίζετε ως Adam Jensen, ο οποίος έχει ως στόχο να εξολοθρεύσει τους Illuminati, μια σκιώδη ομάδα που συνωμοτεί για τον έλεγχο του μέλλοντος της ανθρωπότητας.

Το Deus Ex: Mankind Divided κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και είναι άμεσο sequel του επίσης εκπληκτικού Deus Ex: Human Revolution. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τίτλος κοστίζει κανονικά 29.99 ευρώ.

Από την άλλη, το The Bridge έχει λάβει πάρα πολλά βραβεία για το ιδιαίτερο εικαστικό του και είναι ένα παζλ παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους.

Κατεβάστε το εκπληκτικό Deus Ex – Mankind Divided πατώντας εδώ.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το The Bridge πατώντας εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.