Το Steam προσφέρει ένα ιστορικό πακέτο παιχνιδιών με λιγότερο από 1 ευρώ!

Αν δεν έχετε παίξει τα παιχνίδια αυτού του πακέτου, τώρα είναι η ευκαιρία
17 Μαρτίου 2024 18:23
Το Steam προσφέρει ένα ιστορικό πακέτο παιχνιδιών με λιγότερο από 1 ευρώ!

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο ότι η Valve ξεκίνησε τις ανοιξιάτικες προσφορές της στο Steam, με εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Εκτός από τα πιο viral παιχνίδια του 2023, της φετινής χρονιάς, αλλά και παιχνίδια που παίζει ακόμα ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρία έχει βάλει και μία καταπληκτική προσφορά σε ένα δικό της franchise-διαμάντι. Ναι, καλά καταλάβατε, η Valve τρέχει μια φανταστική προσφορά τις τελευταίες ώρες με τα δικά της παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα με το γνωστό πακέτο The Orange Box.

Το The Orange Box κοστίζει κανονικά σχεδόν 20 ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 21 Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε με μόλις 0.97 λεπτά του ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε.

To The Orange Box περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

  1. Half-Life 2
  2. Half-Life 2: Episode One
  3. Half-Life 2: Episode Two
  4. Portal
  5. Team Fortress 2

Αποκτήστε το The Orange Box πατώντας εδώ.

Η περιγραφή του The Orange Box αναφέρει: Το The Orange Box είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει πέντε τίτλους της Valve: Τα Half-Life 2, Half-Life 2:Episode 1, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, το sequel που έφερε το class-based, multiplayer team warfare και το Portal, το παιχνίδι που αναμιγνύει τους γρίφους, τη δράση πρώτου προσώπου, και την περιπέτεια για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: