Το ελληνικό παιχνίδι Skaramazuzu κυκλοφορεί τον Απρίλιο – Δείτε το επίσημο trailer

Μια ατμοσφαιρική 2D περιπέτεια
14 Μαρτίου 2024 15:48
Το ελληνικό παιχνίδι Skaramazuzu κυκλοφορεί τον Απρίλιο – Δείτε το επίσημο trailer

Στις αρχές του Απριλίου, ένα νέο παιχνίδι ελληνικής παραγωγής αναμένεται να γίνει διαθέσιμο! Ο λόγος γίνεται για το Skaramazuzu της Ιphigames, η οποία εδρεύει στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ ιδιαίτερο εικαστικό, το οποίο θα σας μεταφέρει σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο γεμάτο μυστήριο, ο οποίος είναι ζωγραφισμένος στο χέρι. Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για το ντεμπούτο του τίτλου, το ελληνικό στούντιο μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του παιχνιδιού.

Παρακάτω ακολουθεί τόσο το εν λόγω trailer όσο και το δελτίο Τύπου που λάβαμε, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project:

Η Ιphigames ανακοινώνει την κυκλοφορία του επίσημου trailer του Skaramazuzu, μιας ατμοσφαιρικής 2D περιπέτειας ελληνικής παραγωγής! Το παιχνίδι καλεί τους παίκτες σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο γεμάτο μυστήριο, με την επίσημη κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου.

Στο Skaramazuzu οι παίκτες ακροβατούν σε ένα σχοινί μεταξύ ζωής και θανάτου! Παίζοντας ως ο Zuzu, μία αθώα και χαρούμενη ψυχή στην οποία έχει σβηστεί κάθε μνήμη του παρελθόντος, καλείστε να ξετυλίξετε τα μυστικά και να ανακαλύψετε το νόημα της ζωής.

Σε αυτόν τον σουρεαλιστικό κόσμο θα συναντήσετε παράξενους χαρακτήρες και έξυπνους γρίφους, τους οποίους θα χρειαστεί να λύσετε ώστε να βοηθήσετε τον Zuzu να φτάσει στην αλήθεια!

Με περισσότερες από 20 τοποθεσίες που συνδέονται μεταξύ τους ανάμεσα σε αρχαία γοτθικά ερείπια, το Skaramazuzu υπόσχεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη περιπέτεια.

Μεταξύ άλλων, θα αλληλεπιδράσετε τόσο με ανατριχιαστικούς όσο και με χαριτωμένους χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί καρέ-καρέ με παραδοσιακό 2D animation, ενώ η ατμοσφαιρική μουσική σε συνδυασμό με τα μοναδικά ηχητικά εφέ κάνουν την εμπειρία πιο ρεαλιστική από ποτέ!

Το Skaramazuzu θα κάνει το ντεμπούτο του στο Steam στις 3 Απριλίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στο Steam Wishlist σας και να ακολουθήσετε τους επίσημους λογαριασμούς στα Social Media ώστε να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις. 

Η κυκλοφορία πλησιάζει, ετοιμαστείτε για ένα μαγευτικό ταξίδι!