Ένα εκπληκτικό παιχνίδι θα δώσει δωρεάν η Epic Games

Την επόμενη εβδομάδα
08 Μαρτίου 2024 11:00
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι θα δώσει δωρεάν η Epic Games

Η Epic Games ανανέωσε εχθές το απόγευμα την “Free Games” κατηγορία του Epic Games Store και προσφέρει ένα διασκεδαστικό top-down battle παιχνίδι εντελώς δωρεάν. Η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν τίτλους στην πλατφόρμα της και γνωρίζουμε ήδη τι θα δώσει την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικότερα, από τις 14 Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δύο -αντί για ένα- παιχνίδια, από τα οποία το ένα είναι πραγματικά εξαιρετικό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος δωρεάν τίτλος για την επόμενη Πέμπτη είναι το Deus Ex Mankind Divided, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και είναι άμεσο sequel του επίσης εκπληκτικού Deus Ex: Human Revolution.

Tο Deus Ex Mankind Divided κοστίζει κανονικά 29.99 ευρώ, αλλά θα μπορεί να γίνει δικό σας από τις 14 Μαρτίου χωρίς κάποιο κόστος. Το Deus Ex: Mankind Divided είναι ένα cyberpunk action-RPG όπου οι επιλογές που θα κάνετε έχουν μόνιμες συνέπειες στον κόσμο. Παίζετε ως Adam Jensen, ο οποίος έχει ως στόχο να εξολοθρεύσει τους Illuminati, μια σκιώδη ομάδα που συνωμοτεί για τον έλεγχο του μέλλοντος της ανθρωπότητας.

Από την άλλη, το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το The Bridge, το οποίο έχει λάβει πάρα πολλά βραβεία για το ιδιαίτερο εικαστικό του. Το The Bridge είναι ένα παζλ παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους.

Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν δωρεάν στις 14 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο την επόμενη εβδομάδα για να τα κατεβάσετε.