Το The First Berserker: Khazan είναι ένα “Souls” με anime εικαστικό – Δείτε νέα gameplay πλάνα

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο τίτλος
06 Μαρτίου 2024 20:59
Το The First Berserker: Khazan είναι ένα “Souls” με anime εικαστικό – Δείτε νέα gameplay πλάνα

Μέσα από το σόου της Microsoft με το όνομα Xbox Partner Preview δόθηκαν στη δημοσιότητα τα νέα gameplay πλάνα από το The First Berserker: Khazan, ένα RPG παιχνίδι που έχει έντονο άρωμα από τα “Souls” παιχνίδια της FromSoftware. Πρόκειται για μία single-player hardcore action RPG εμπειρία που βασίζεται στον κόσμο του Dungeon & Fighter, τον οποίο έχουν απολαύσει πάνω από 850 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Το νέο trailer εστιάζει στη μάχη και δίνει μεταξύ άλλων και την πρώτη ματιά στα επικά boss fights που περιμένουν τους παίκτες σε αυτό το βάναυσο ταξίδι. Επίσης, τα γραφικά συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, αλλά και με το ιδιαίτερο anime στιλ τους.

Το The First Berserker: Khazan ακολουθεί τον…Khazan, τον Μεγάλο Στρατηγό της Αυτοκρατορίας του Pell Los, που νίκησε τον θάνατο και ξεκινά ένα ταξίδι για να αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από τον δικό του θάνατο, έτσι ώστε να πάρει την εκδίκησή του. Διαδραματίζεται στην ήπειρο Arad εκατοντάδες χρόνια πριν ξεκινήσει η ιστορία του αρχικού franchise.

Το The First Berserker: Khazan αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S μελλοντικά, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Μπορείτε να πάρετε μια χορταστική γεύση από το παιχνίδι μέσα από το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω.

Tags: