Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα ακουστικά του PS5

“Ζήστε μια νέα εποχή στον ήχο των παιχνιδιών, στο σπίτι, αλλά και εν κινήσει” λέει η Sony
06 Μαρτίου 2024 17:20
Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα ακουστικά του PS5

Η Sony Ελλάδας μόλις ανακοίνωσε ότι τα νέα ασύρματα ακουστικά του PlayStation 5 είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας. Ο λόγος γίνεται για τα Ασύρματα ακουστικά-ψείρες Pulse Explore, τα οποία θα βρείτε από τα επίσημα καταστήματα λιανικής με τιμή λίγο πάνω από τα 200 ευρώ.

Αν είστε από εκείνους που προτιμούν να φοράνε ακουστικά-ψείρες όταν παίζουν παιχνίδια, τότε αυτά τα in-ear ακουστικά είναι για εσάς αναφέρει η Sony. “Απολαύστε ρεαλιστικό ήχο gaming, όπου κι αν παίζετε, με σχεδιασμό για φορητότητα, κρυφά μικρόφωνα και συνοδευτική θήκη φόρτισης” λέει η Sony στο site της.

Τα Pulse Explorer είναι -μαζί με τα Pulse Elite- τα πρώτα ακουστικά της Sony με planar μαγνητικούς οδηγούς, τα οποία προσφέρουν υψηλής audiophile επιπέδου ποιότητας ήχου, σαν αυτά που χρησιμοποιούν επαγγελματίες στον κλάδο του ήχου. Όσον αφορά την μπαταρία, η Sony έχει επιβεβαιώσει ότι αυτή μπορεί να διαρκέσει έως και 5 ώρες, ενώ και η θήκη φόρτισης προσφέρει 10 επιπλέον ώρες.

Το PlayStation Greece έγραψε στα social media του:

Απόλαυσε απίστευτα ρεαλιστικό ήχο χωρίς απώλειες στα αγαπημένα σου παιχνίδια, με τα ασύρματα ακουστικά PULSE Explore, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PlayStation Greece (@playstationgr)

Η επίσημη τιμή στην Ελλάδα των PULSE Explore είναι τα 219.99 ευρώ και κυκλοφορούν σήμερα.