PS Plus: Διαθέσιμα σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου για PS4 και PS5

Ξεκινήστε το κατέβασμα!
05 Μαρτίου 2024 17:05
PS Plus: Διαθέσιμα σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου για PS4 και PS5

Και επίσημα μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα, αφού ο κατάλογος του PlayStation Plus μόλις εμπλουτίστηκε με τις μηνιαίες του προσθήκες! Από σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου, είναι διαθέσιμα τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια της άνοιξης, τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, μέχρι και τις 2 Απριλίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το EA Sports F1 23 για το PS4 και το PS5. Πρόκειται για το νεότερο κεφάλαιο της racing σειράς της EA, το οποίο αναπτύχθηκε από την Codemasters και έχει την επίσημη άδεια για τα 2023 Formula One και Formula 2 πρωταθλήματα. Ο τίτλος είναι μια εξαιρετική πρόταση για τους λάτρεις του αθλήματος.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα τόσο στο PS4 όσο και στο PS5 θα λάβουν και το SIFU. Πρόκειται για μια απαιτητική εμπειρία πολεμικών τεχνών που καλεί τους παίκτες να παίξουν πολλές φορές το κάθε επίπεδο για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, ενσωματώνοντας μάλιστα και έναν πολύ ενδιαφέρον μηχανισμό που έχει να κάνει με την ηλικία του χαρακτήρα, ο οποίος μεγαλώνει με κάθε ήττα, έχοντας κατά συνέπεια λιγότερη υγεία, αλλά πιο δυνατά χτυπήματα.

Τέλος, το μήνα κλείνει το survival horror stealth παιχνίδι Hello Neighbor 2 και το Destiny 2: Witch Queen της Bungie. Και οι δύο εν λόγω τίτλοι προσφέρονται τόσο για το PS4 όσο και για το PS5.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Μάρτιο του 2024:

EA Sports F1 23 | PS4, PS5

SIFU | PS4, PS5

Hello Neighbor 2 | PS4, PS5

Destiny 2: Witch Queen | PS4, PS5