Τελευταία ευκαιρία να προλάβετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια του PS4 και του PS5

Διαθέσιμα για λίγες ώρες ακόμη
04 Μαρτίου 2024 17:46
Τελευταία ευκαιρία να προλάβετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια του PS4 και του PS5

Μπορεί και επίσημα να έχουμε μπει στο Μάρτιο, αλλά ακόμη υπάρχει λίγος χρόνος για όσους δεν πρόσθεσαν στις ψηφιακές τους βιβλιοθήκες τα προηγούμενα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου από το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, και σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου παραμένουν διαθέσιμες οι προτάσεις του τελευταίου μήνα του χειμώνα, για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας

Ειδικότερα, οι κάτοχοι PS4 και PS5 προλαβαίνουν ακόμη να αποκτήσουν το Foamstars, το οποίο ήταν το highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, πρόκειται μια ιδιαίτερη multiplayer shooting εμπειρία που θυμίζει το Splatoon. Όμως, σε αντίθεση με τον τίτλο της Nintendo, εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν τον έχει η μπογιά, αλλά ο αφρός! Αξίζει να σημειωθεί πως το Foamstars θα έχει πολλαπλά gameplay modes, τόσο για τους παίκτες που αναζητούν κάτι casual όσο και για τους πιο ανταγωνιστικούς. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και το Mission Mode, στο οποίο θα μπορεί κάποιος να παίξει και Solo, για να εξοικειωθεί με τους μηχανισμούς.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι που είναι ακόμη διαθέσιμο για το PS4 και το PS5 είναι το Rollerdrome. Το συγκεκριμένο είναι πολύ ιδιαίτερο, συνδυάζοντας το skating και το shooting, σε μια υβριδική εμπειρία που όμοια της δεν υπάρχει!

Τέλος, το PS Plus δίνει και το Steelrising, για τo PS5, ένα soulslike παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό Παρίσι που η γαλλική επανάσταση καταπνίγηκε από μια στρατιά ρομπότ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια εντός της ημέρας, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Φεβρουάριο του 2024:

Foamstars | PS4, PS5

Rollerdrome | PS4, PS5

Steelrising | PS5