PlayStation: Ο Μάρτιος ξεκινάει με μεγάλες εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια!

Νέα τεράστια καμπάνια εκπτώσεων
02 Μαρτίου 2024 19:46
PlayStation: Ο Μάρτιος ξεκινάει με μεγάλες εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια!

Έχουμε μπει και επίσημα στην άνοιξη και η πρώτη εκπτωτική καμπάνια του PlayStation Store για να την υποδεχθεί μόλις ξεκίνησε. Συγκεκριμένα, όπως συνηθίζει να κάνει, το PlayStation αποφάσισε να υποδεχθεί το Μάρτιο με μια σειρά προσφορών στα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών του. Ο λόγος γίνεται για τις ‘Mega March’ εκπτώσεις, οι οποίες μόλις ξεκινήσαν και θα κρατήσουν για περίπου μια εβδομάδα

Συγκεκριμένα, από σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και μέχρι την Τετάρτη 13 Μαρτίου, θα μπορείτε να βρείτε στα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation 4 και PlayStation 5 πάνω από 2500 παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Πάρα πολλές μεγάλες κυκλοφορίες τόσο του 2023 όσο και παλιότερων ετών πωλούνται σε μειωμένες τιμές. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η έκπτωση 55% στο STAR WARS Jedi: Survivor, ενώ και τα fighting games έχουν την τιμητική τους, με μεγάλες εκπτώσεις στα Mortal Kombat 1 και Street Fighter 6. Μάλιστα, υπάρχουν και διάφορες προσφορές μέχρι και 75%, ενώ σε μειωμένες τιμές προσφέρει η Sony και διάφορες αποκλειστικότητες του οικοσυστήματός της, όπως το remake The Last of Us Part I.

Σε μειωμένες τιμές μπορείτε να βρείτε και πολλά παιχνίδια του Resident Evil franchise, καθώς και διάφορους soulslike τίτλους, όπως το Lies of P και το Lords of the Fallen.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις προσφορές του ελληνικού PlayStation Store πατώντας εδώ.