Το PlayStation έχει ένα δωράκι για τους κατόχους PS5

Που είναι συνδρομητές στο PlayStation Plus
29 Φεβρουαρίου 2024 15:17
Το PlayStation έχει ένα δωράκι για τους κατόχους PS5

Παρόλο που συνήθως η Sony χαρίζει τρία παιχνίδια κάθε μήνα στους συνδρομητές όλων των βαθμίδων του PlayStation Plus, ο Μάρτιος όχι μόνο θα έχει τέσσερα παιχνίδια, όπως σας ενημερώσαμε, αλλά και ένα επιπλέον δωράκι για τους κατόχους PS5!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από σχετική ανάρτηση στο PlayStation Blog, η εταιρία αποκάλυψε ότι από την Τρίτη 5 Μαρτίου και μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου, οι συνδρομητές της υπηρεσίας της θα λάβουν χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση το S.O Sleek Bundle για το The Finals.

Πρόκειται για ένα πακέτο με κοσμητικά αντικείμενα για το γνωστό free to play multiplayer παιχνίδι. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει δύο Epic Outfits για τους χαρακτήρες και 12 Epic Weapon skins για τα διάφορα όπλα, όλα με στρατιωτική θεματολογία. Το εν λόγω bundle θα μπορεί να βρεθεί στην ενότητα των PlayStation Plus Monthly Games στο μενού του PS5 και αφορά τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς παίκτες του The Finals.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα κοσμητικά αντικείμενα που περιλαμβάνει το The Finals S.O Sleek Bundle μέσα από την εικόνα που ακολουθεί: