ΦΗΜΗ: Κυκλοφορούν τα specs του PlayStation 5 Pro

Νέες πληροφορίες για την αναβαθμισμένη κονσόλα
26 Φεβρουαρίου 2024 18:28
ΦΗΜΗ: Κυκλοφορούν τα specs του PlayStation 5 Pro

Εδώ και μήνες οι φήμες για το PlayStation 5 Pro, την αναβαθμισμένη έκδοση της κονσόλας τρέχουσας γενιάς της Sony που θα μπορεί να παίζει καλύτερα τα παιχνίδια, πραγματικά οργιάζουν. Στο πλαίσιο αυτό, τώρα, νέες πληροφορίες ήρθε να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας ο πρώην αρχισυντάκτης του IGN, Colin Moriarty, μέσα από το Sacred Symbols podcast του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Colin, ο οποίος αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πληροφορίες για τα σχέδια του PlayStation, η Sony έχει αρχίσει να ενημερώνει ακόμη περισσότερους συνεργάτες της σχετικά με τις τεχνικές προδιάγραφες του PS5 Pro. Συγκεκριμένα, μια από τις πηγές του σε μια μεσαίας κλίμακας third-party publishing εταιρία, του αποκάλυψε πως η εταιρία έλαβε πρόσφατα σχετική ενημέρωση από τη Sony. Φυσικά, τα first και second-party στούντιο ανάπτυξης όχι μόνο γνωρίζουν τα specs, αλλά έχουν ήδη και development kits, έτσι ώστε να προχωρήσουν με την ανάπτυξη περιεχομένου.

Επομένως, μιας και πλέον κυκλοφορούν τα specs του PlayStation 5 Pro, είναι πολύ πιθανό σύντομα να ακολουθήσει κάποια αναλυτική διαρροή που θα αποκαλύψει όλα όσα ανυπομονούν οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν.

Για την ιστορία, μια άλλη πρόσφατη φήμη τόνιζε πως το PS5 Pro θα διαφημίζεται μια 4K 120FPS κονσόλα, η οποία θα έχει AI τεχνολογία. Προφανώς, η AI τεχνολογία είναι ο upscaler που ετοιμάζει η Sony για να βελτιώσει την απόδοση των παιχνιδιών, ο οποίος θα προσφέρει οφέλη αντίστοιχα με αυτά του DLSS της Nvidia.

Φυσικά, μιας και το PS5 Pro δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη επίσημα, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.  

Tags: