Αυτό το παιχνίδι δεν είναι αυτό που νομίζετε! Δείτε το βίντεο που τρέλανε το internet

Μια θεότρελη ιδέα!
22 Φεβρουαρίου 2024 19:51
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι αυτό που νομίζετε! Δείτε το βίντεο που τρέλανε το internet

Γνωρίστε το KingMakers, ένα παιχνίδι που κατάφερε να γίνει απόλυτα viral τις τελευταίες ημέρες, αφού το trailer του αψήφησε τις προσδοκίες όλων.

Συγκεκριμένα, το βίντεο ξεκινάει παρουσιάζοντας μια μεσαιωνική εμπειρία που υπόσχεται μάχες τεράστιας κλίμακας και θυμίζει διάφορα γνωστά παιχνίδια στρατηγικής. Όλα όμως αλλάζουν στο δευτερόλεπτο 24, όταν ο χαρακτήρας που χειρίζεται ο παίκτης εμφανίζεται από το πουθενά να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μέσα στο πεδίο της μάχης, ισοπεδώνοντας τους ιππότες και τους υπόλοιπους στρατιώτες που παλεύουν. Από εκεί και πέρα, το trailer γίνεται όλο και πιο τρελό, αφού ο παίκτης χρησιμοποιεί και σύγχρονα πυροβόλα όπλα, μέχρι και ελικόπτερα, για να αλλάξει τη ροή της κάθε μάχης.

Ναι, το concept είναι τόσο απλό και συγχρόνως τόσο συναρπαστικό: Το KingMakers στέλνει τους παίκτες σε μεσαιωνικές μάχες, αλλά με σύγχρονο εξοπλισμό, για να κατακτήσουν το παρελθόν και να σώσουν το μέλλον!

Η επίσημη περιγραφή του στο Steam τονίζει:

Γυρίστε πίσω στο χρόνο σε μια μεσαιωνική εποχή που ταλανίζεται από πολέμους, με ένα τεράστιο οπλοστάσιο σύγχρονων όπλων. Αλλάξτε τη ροή της ιστορίας και σώστε το μέλλον, σε αυτό το επικό sandbox δράσης και στρατηγικής. Χτίστε το βασίλειό σας, πάρτε ένα όπλο και καθοδηγήστε έναν στρατό χιλιάδων σε μαζικές, προσομοιωμένες σε πραγματικό χρόνο μάχες - μόνοι σας ή σε co-op.

Το Kingmakers αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024 αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, από την Redemption Road Games.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer που μετρά πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές στο X και μισό εκατομμύριο στο YouTube μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: