Εκπληκτική η πορεία του Helldivers 2 με νούμερα ρεκόρ για τα παιχνίδια του PlayStation στο PC

Σαρώνει ο τίτλος!
19 Φεβρουαρίου 2024 13:44
Εκπληκτική η πορεία του Helldivers 2 με νούμερα ρεκόρ για τα παιχνίδια του PlayStation στο PC

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι το Helldivers 2 του PC και του PlayStation 5 σημειώνει μία πολύ καλή πορεία με περισσότερους από 100.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το παιχνίδι, το οποίο φαίνεται ότι συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των παικτών. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του SteamDB, το Helldivers 2 είχε πριν από μερικές ώρες 409,367 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον συνολικό αριθμό όλων των άλλων PlayStation παιχνιδιών του PC μαζί. 

Δείτε εικόνα από το SteamDB: 

Παρά την εκπληκτική πορεία του, το Helldivers 2 έχει επί του παρόντος κάποια τεχνικά θέματα με τους servers του, αν και η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι εργάζεται πυρετωδώς για να τα διορθώσει όλα.  

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας να αυξήσουμε τη χωρητικότητα των server για να φιλοξενήσουμε όλους εσάς που θέλετε να βουτήξετε στο Freedom, αντιμετωπίζουμε προβλήματα χωρητικότητας. Εργαζόμαστε για άλλη μια φορά χωρίς καθυστέρηση για να βελτιώσουμε το πρόβλημα και ελπίζουμε να έχουμε μια επιδιόρθωση το συντομότερο δυνατό. 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρισμα, το Helldivers 2 αποτελεί ένα παιχνίδι του PlayStation, αφού ο ιαπωνικός κολοσσός έχει αναλάβει το publishing, με την Arrowhead Game Studios να έχει τα ηνία της ανάπτυξης. Το sequel του top-down shooter από το 2015, το οποίο είχε αγαπηθεί ιδιαίτερο από το κοινό, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Showcase 2023, πέρυσι το Μάιο, με μεγάλες αλλαγές στη συνταγή. 

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η προοπτική αλλάζει, αφού το παιχνίδι είναι κανονικό third-person shooter. Συνολικά, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμη πιο εκρηκτική δράση, με μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά όπλα και τεράστια έμφαση στο co-op. 

Το Helldivers 2 κυκλοφορεί για το PlayStation 5 και το PC.