ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται Xbox κονσόλα νέας γενιάς με το “μεγαλύτερο άλμα απόδοσης” στην ιστορία

Ενώ η Microsoft κλείνει το μάτι και για φορητό Xbox
16 Φεβρουαρίου 2024 00:20
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται Xbox κονσόλα νέας γενιάς με το “μεγαλύτερο άλμα απόδοσης” στην ιστορία

Κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του επίσημου Xbox Podcast, η Microsoft ανακοίνωσε πως τα Xbox Series X και Xbox Series S δεν είναι οι τελευταίες Xbox κονσόλες, κάνοντας μάλιστα τις πρώτες δηλώσεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την επόμενη γενιά. 

Συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε πως αυτή την εορταστική περίοδο σκοπεύει να κάνει μερικές συναρπαστικές αποκαλύψεις όσον αφορά το hardware. Πιθανότατα η εταιρία αναφέρεται στην ανανεωμένη έκδοση του Xbox Series X και στο νέο χειριστήριο με τύπου DualSense χαρακτηριστικά που είχαν διαρρεύσει πριν μερικές εβδομάδες.

Παράλληλα, η Microsoft ξεκαθάρισε πως ήδη βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του Xbox επόμενης γενιάς, με στόχο να προσφέρει το μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα που έχουμε βιώσει

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το μέλλον του Xbox hardware, η Πρόεδρος του Xbox, Sarah Bond, δήλωσε: 

Υπάρχουν μερικά συναρπαστικά πράγματα που θα κυκλοφορήσουν στον τομέα του hardware, τα οποία θα μοιραστούμε αυτή την εορταστική περίοδο. Επενδύουμε επίσης στο roadmap επόμενης γενιάς. Αυτό στο οποίο πραγματικά επικεντρωνόμαστε εκεί είναι να προσφέρουμε το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα που θα έχετε δει ποτέ σε μια γενιά, το οποίο θα είναι το καλύτερο για τους παίκτες και το καλύτερο για τους δημιουργούς και τα οράματα που δημιουργούν. 

Τέλος, μιλώντας στο The Verge, ο επικεφαλής του Microsoft Gaming τμήματος, Phil Spencer, φαίνεται πως έκλεισε το μάτι σε όσους περιμένουν κάποια φορητή Xbox κονσόλα τύπου Steam Deck, λέγοντας πως η εταιρία σκέφτεται να πειραματιστεί με διαφορετικούς τύπους hardware.

Tags: